Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

-50%
Pachet Daniel Mitel

Pachet Daniel Mitel

57,50 LEI 115,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Autor: Daniel Mitel
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,80kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 594 times

Product Description

Călător prin lume, Daniel Mitel este unul dintre cei mai cunoscuți Maeștri în arta meditației. A lucrat cu  un grup de maeștri foarte cunoscuți din diferite școli de meditație, care își învață discipolii să fie în Inimă: Osho, Dalai Lama, Paramahansa Prajnananda, Doamna Ana, Di Yu Ming, Sadhguru, Drunvalo Melchizedek, Jasmuheen.

Daniel a început să predea Meditația Zen în 1981, iar din 1996 susține în întreaga lume Atelierul Meditation Day (Ziua Meditației). Ca o încununare a unei activități de peste 20 de ani ca profesor de meditație, în 2009 Daniel a creat Școala de Meditație, la Toronto.

În calitate de Maestru de Arte Marțiale (centură neagră 5 DAN), membru al WJKA și Maestru de Tai Chi, Daniel s-a consacrat misiunii de a inspira lumea să treacă de la violență la pace și de la mânie la iubire. De asemenea, este binecuvântat să lucreze cu copii, învățându-i Tai Chi și arta meditației.

Drunvalo Melchizedek l-a desemnat pe Daniel membru în primul Consiliu al Școlii Amintirii: Trezirea Inimii Iluminate, Daniel predând în întreaga lume cursul Trezirea Inimii Iluminate.

De asemenea, Daniel este Ambasador al Păcii și Diplomat al Iubirii în Ambasada Păcii a îndrăgitei autoare Jasmuheen, susținând ateliere în care predă Programul Stil de Viață Apetisant.

Daniel a participat la programe de televiziune în întreaga lume și este invitat constant să scrie articole în reviste și publicații online (Spirit of Ma’at, Collective Evolution etc.).

De-a lungul carierei sale, Daniel a schimbat viața a mii de oameni, adulți și copii deopotrivă, menirea sa fiind aceea de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă legătura intimă cu Dumnezeu. Maestru spiritual îndrăgit, Daniel este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri din lume care arată puterea interioară pe care o poți dobândi folosind iubirea necondiționată din inima ta.

Pachetul de cărți Daniel Mitel conține:

Acest Acum este Totul. 21 de meditații străvechi pentru a te trezi la identitatea ta adevărată

Călătorii în inimă (coautor: Drunvalo Melchizedek)

Floarea Vieții și atingerea nemuririi. Învățăturile Melchizedek

Imageria inimii. O cale către iluminare

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Daniel Mitel

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.