Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoaștere

-30%
Cartea Trecerii. Hipnoza,  o cale de autocunoaștere

Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoaștere

  • 27,00RON19,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 54

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066391344
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Cartea Trecerii. Hipnoza,  o cale de autocunoaștere

            O poveste pornită din palierul transelor hipnotice, ce se transformă ușor într-o călătorie cosmică, pentru a vedea fluxurile energetice care stau la baza vieții, cum a apărut aceasta, galaxiile, planetele, omul, cum se aseamănă toate acestea și ce legături există între ele. Un voiaj în care nu a rămas în urmă niciunul dintre aspectele importante ale existenței, științei, religiei, artei.

            Află ce semnificație au numerele de aur din Seria lui Fibonacci, matematica fractală, codul binar al Universului (scris în 0 și 1, ca orice program informatic), pictura, sculptura, spiritualitatea, simbolurile ezoterice ale vechilor culturi, șnurul de mărțișor, drapelul  tricolor, cei șapte ani de acasă și pomenirile de șapte ani, ce este și ce nu este hipnoza.

            Lucrarea unifică și interpretează tot ceea ce știm până acum despre medicina clasică și alternativă, anatomie și fiziologie, fizică și energetică, psihologie (ceva mai multă decât în manualele noastre de azi), unde cerebrale, telurice și cosmice, teoria relativității, versete biblice, Grădina Raiului, proverbe și zicători, cuvinte din bătrâni, mecanisme de apărare, fizică cuantică, mecanică și procese chimice, transe regresive cu incursiuni în alte vieți, piramide și clepsidre... Și despre Calea Trecerii peste Centura fotonică! Iată o carte scrisă pentru tine și pentru momentul acum!

            Pentru Momentul Schimbării! Îi poți spune Cartea Vieții. Profețiile spun că „Este Cartea ce Schimbă Lumea”.

Florentina Mateescu

            Este psihoterapeută, bioterapeută şi hipnoterapeută. Licenţiată în psihologie şi sociologie, având un master în psihologie judiciară şi victimologie, dar şi în psihoterapii psihanalitice, formată în hipnoză clinică, relaxare eriksoniană şi programare neurolingvistică, Florentina Mateescu are o practică de specialitate de peste 15 ani, însumând câteva zeci de mii de ore de bioterapie, psihoterapie, NLP şi hipnoterapie, inclusiv regresie hipnotică în vieţile anterioare.

            Este autoarea cărţilor Incursiuni în Atlantida, Jurnal spiritual, Paşi pe tărâmul străbun, lucrări cu tematică psihospirituală, în care sunt prezentate informaţiile descoperite ca urmare a unei cercetări esoterice de lungă durată sau revelate în urma drumeţiilor spirituale pe care le organizează de câţiva ani.

            Prin activitatea sa, Florentina Mateescu îşi propune să ajute la trezirea conştiinţei în masă, în vederea integrării şi alinierii în zona de echilibrare şi armonie a fiinţei umane, respectiv cea de-a patra

dimensiune.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie