Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cartea Neștiinței. Învățăturile lui Amnesio, maestru în arta ignoranței

-60%
Cartea Neștiinței. Învățăturile lui Amnesio, maestru în arta ignoranței

Cartea Neștiinței. Învățăturile lui Amnesio, maestru în arta ignoranței

  • 25,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392525
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.14

Dacă certitudinile sunt ceea ce ne formează identitatea și dacă nimic nu ne asigură de fapt nicio certitudine, atunci care ne este esența?
    
Renunță la aroganță și adoptă smerenia în fața minunii care ești și în fața magiei pe care ne-o etalează lumea. Editura For You îți oferă o experiență spirituală unică: o carte pe care s-o citești pe îndelete, lăsând-o să te transforme profund, până în cele mai adânci abisuri ale ființei tale. Simte chemarea spre contemplație pe care ți-o adresează Cartea Neștiinței și mergi în tihnă pe drumul către conștientizare și pace!

Într-un text cu adevărat transformator, reputatul dr. Vítor Rodrigues ne transmite învățăturile unui înțelept aparte, într-un stil care îl înscrie într-o îndelungată tradiție spirituală. Cartea sa îți prilejuiește revelații după revelații și o stare de pace din care vor irumpe idei și trăiri de care nu te credeai în stare. Acceptă și admiră incredibila complexitate a existenței umane!

DR. VÍTOR RODRIGUES
Doctor în psihologie educațională, Vítor Rodrigues practică psihoterapia prin hipnoză, terapie prin regresie, apărare psihică, meditație, exerciții fizice și de respirație. El lucrează și cu propriul model de psihoterapie: ATP (Psihoterapia Transpersonală a Trezirii).
A fost președinte al EUROTAS, Asociația Transpersonală Europeană și e vicepreședintele ETPA (Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală).
Lucrează preponderent în practică privată ca instructor pentru psihoterapeuți și susține conferințe și workshopuri pe teme precum conștiința umană și dezvoltarea umană, managementul stresului, depresia și fericirea, meditația, apărarea psihică, hipnoza sau perspectivele de trezire în stări de conștiință superioare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie