Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Când totul se schimbă, schimbă totul. În vremuri tulburi, o cale către pace

Când totul se schimbă, schimbă totul. În vremuri tulburi, o cale către pace

Când totul se schimbă, schimbă totul. În vremuri tulburi, o cale către pace

  • 25,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 50

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390019
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Când totul se schimbă, schimbă totul. În vremuri tulburi, o cale către pace

            Viaţa şi munca lui Neale Donald Walsch au ajutat la crearea renaşterii spirituale în întreaga lume. Cartea de faţă este a şaptea din seria Conversații cu Dumnezeu care a ajuns pe lista de bestselleruri ale lumii şi a zecea publicată de Editura For You. Autorul cărţilor Conversatii cu Dumnezeu prezintă o perspectivă nouă şi uluitoare asupra a ceva neaşteptat de simplu: Schimbarea.

            În viaţa noastră apar acum multe schimbări – dar „schimbare” este, oare, egal cu „criză”? Nu. Nu, în cazul în care avem mijloacele de a schimba experienţa schimbării – şi exact aşa ceva prezintă cartea de față. Este mai mult decât o carte despre schimbare: vorbește despre modul în care funcţionează viaţa însăşi și despre însăşi natura schimbării – de ce se întâmplă, cum să o abordăm şi cum să o facem să fie în avantajul nostru. În paginile sale găsești Nouă Schimbări care pot Schimba Totul.

            Este oare posibil ca ceea ce urmează să citești să vină la tine chiar în momentul potrivit?            Este vorba despre un dialog continuu, despre cum să abordăm toate schimbările din viaţă – cele care au fost şi cele care vor urma. Mulţumită acestei cărţi remarcabile, nu va mai fi nevoie să înfrunţi singur aceste schimbări.

 

Neale Donald Walsch

A schimbat modul în care gândesc milioane de oameni de pe întregul Glob. La cererea cititorilor, Neale a creat mai multe asociații care pledează pentru pace, claritate și iubire (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.).

Cele trei volume din Conversații cu Dumnezeu au fost bestselleruri în topul New York Times vreme de peste doi ani. Cărțile scrise de el vorbesc despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața cotidiană.

Cuvintele acestui autor profund și talentat au fost traduse în 37 de limbi și au ajuns pe toate continentele. Editura For You le-a adus cititorilor români peste 15 titluri semnate de Neale Donald Walsch.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie