Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Când nimic nu merge cum trebuie, încearcă să nu mai faci nimic

-60%
Când nimic nu merge cum trebuie, încearcă să nu mai faci nimic

Când nimic nu merge cum trebuie, încearcă să nu mai faci nimic

 • 25,00RON10,00RON
 • Preţul în puncte de recompensă: 50

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

 • ISBN: 9786066390941
  Dimensiuni: 13x20
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.18

Când nimic nu merge cum trebuie, încearcă să nu mai faci nimic

 Cum poţi face ceva pentru a nu face nimic?

 • De unde și de ce avem impulsul de a controla fiecare aspect al vieții noastre, fiecare dimensiune a mediului cu care interacționăm?
 • De ce ne sperie gândul că, bucurându-ne de liniște și nemișcare, ne cedăm controlul (iluzoriu) pe care îl avem asupra lucrurilor și asupra propriei persoane?
 • De ce apelul la tehnici ale gândirii pozitive nu ne duce de fapt niciunde, ba ne mai și potențează deriva?

         Dr. Frank J. Kinslow reușește să demonstreze și să exemplifice o teorie paradoxală: nimicul este nu doar dezirabil, ci și singura cale pentru a ajunge la cea mai înaltă stare pe care o poate atinge sufletul – Euliniștea. Schimbarea perspectivei – mai degrabă completarea ei prin recuperarea nimicului – ne ajută să regăsim un bun pierdut cu multă vreme în urmă, atunci când am ales să alergăm orbește, din frică, spre scopuri străine de esența noastră și pe căi ce ne îndepărtează de ceea ce ne definește ca oameni.

           Simpla lectură a cărții Când nimic nu merge cum trebuie, încearcă să nu mai faci nimic va produce în viața cititorului și în mediul său schimbări profunde și neașteptate prin aceea că regăsirea sensului în viață necesită, practic, a face… nimic!

             Autorul faimosului Sistem Kinslow ne propune în cartea de față răspunsuri și soluții neașteptate la întrebări și probleme vechi de când lumea:

 • cum să devenim fericiți;
 • cum să ne vindecăm de afecțiuni ale sufletului și ale trupului;
 • cum să luăm decizii mai bune;
 • cum să ne împlinim potențialul;
 • cum să avem o relație de cuplu îndelungată și fericită.

Dr. Frank J. Kinslow

            Este doctor în Consiliere Clinică Spirituală și studiază și practică de peste 35 de ani tehnici de vindecare. Are o îndelungată experienţă clinică de medic chiropractician și o cunoaștere aprofundată a filosofiilor şi practicilor ezoterice orientale, dar şi a celor mai noi teorii din fizica cuantică.

            În 2007, în urma unei crize personale, a elaborat procesul de vindecare instantanee Quantum Entrainment, care, de atunci, a ajutat zeci de mii de oameni din întreaga lume să-şi creeze o viață vibrantă şi împlinită prin simpla citire a cărţilor sale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie