Livrare gratuită
La comenzi peste 100 lei

Când nimeni nu te vrea. Întâlnire cu un copil care nu a putut veni pe lume

Când nimeni nu te vrea. Întâlnire cu un copil care nu a putut veni pe lume

Când nimeni nu te vrea. Întâlnire cu un copil care nu a putut veni pe lume

 • Autor:Meurois, Daniel
  ISBN: 9789737978501
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 170
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 11,50RON9,20RON

  După imensul succes avut cu cartea Les neuf marches (Cei nouă paşi), Daniel Meurois abordează încă o dată mecanismele subtile ale naşterii şi ale vieţii. Dacă acum câţiva ani, în Les neuf marches, a descoperit drumul pe care îl alege un suflet pentru a se reîncarna, nu se ştie întotdeauna ce trăieşte o fiinţă care nu reuşeşte să vină pe lume. În termeni simpli şi precişi, în această lucrare este abordată problema avortului, a malformaţiilor din naştere, a morţii infantile premature.

Cu ajutorul metodei de lucru care îi este proprie, autorul îşi propune să iasă în întâmpinarea câtorva suflete, faţă de care, din diverse motive, corpurile mamelor s-au închis… sau nu s-au putut deschide.

Oare cum primesc şi cum înţeleg respingerea, aceste suflete „nedorite”? Suferinţa lor are un sens? În sfârşit, de-o parte şi de alta a cortinei vieţii, cum se reconstruiesc… pentru a putea construi?

Când nimeni nu te vrea explică, deculpabilizează, dar ne şi face responsabili – având meritul de a aborda, de o manieră total nouă şi însufleţitoare, câteva dintre probele cele mai intime prin care poate trece astăzi, un mare număr de femei … şi de cupluri.

Cu o abundenţă de detalii şi de reflecţii, Daniel Meurois ne livrează, încă o dată, o sumă de informaţii fără precedent.

Un ghid liniştitor, pentru o mai bună depăşire a rănilor pe care le considerăm banale, le ascundem şi mult prea des le negăm.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie