Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Calea magică a intuiției

Calea magică a intuiției

Calea magică a intuiției

 • [ ]Autor:Scovel Shinn, Florence
  ISBN: 9786066390781
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 120
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 25,00RON TVA Inclus

Calea magică a intuiției

           Editura For You are onoarea și bucuria să publice, pentru prima dată în România, un manuscris inedit al lui Florence Scovel Shinn, marea maestră spirituală ce a modelat domeniul evoluției spirituale și al Noii Gândiri.

           Descoperit în urmă cu câțiva ani de un negustor de cărți rare, manuscrisul se intitulează Calea magică a intuiției și este o sinteză a învățăturilor predate de Florence Scovel Shinn, ridicându-se la aceeași valoare pe care o are cartea cea mai cunoscută a autoarei: Jocul vieţii şi cum să-l joci.

           Prin profunzimea sfaturilor oferite, prin relevanța exemplelor date (întotdeauna inspirate de aspectele vieții cotidiene – bani, relații, familie, legi universale, serviciu etc.), prin numeroasele afirmații, care oferă soluții de anulare a celor mai întâlnite blocaje din viață, cartea Calea magică a intuiției este o comoară neprețuită și o lectură pe care vei vrea să o reiei de fiecare dată când te simți lipsiți de inspirație.

           Pentru a marca descoperirea acestui manuscris, Editura For You a pregătit o ediție de colecție, de o calitate grafică deosebită, cu imagini color, la fel ca Jocul vieţii şi cum să-l joci, tot în ediție de colecție. Ambele cărți au fost traduse de doamna Monica Vișan, fondatoarea Editurii For You și traducătoarea care a transpus în limba română minunatul mesaj din Conversații cu Dumnezeu.

            Iată ce spune binecunoscuta autoare Louise Hay despre cartea Calea magică a intuiției:

            „Florence Scovel Shinn a debutat pe scena metafizică în 1925, cu cartea Jocul vieţii şi cum să-l joci. La puţin timp după aceasta, m-am născut eu.

            Deşi doamna Shinn a murit în 1940, am simţit multă vreme o afinitate cu domnia sa. Prima dată i-am întâlnit lucrările în 1972, când mi-am început propria călătorie de explorare a lumii metafizice, şi m-am îndrăgostit de ea încă de atunci. Am rezonat cu felul său direct de a scrie – cuvintele ei mi-au vorbit şi i-am devenit adeptă devotată. I-am citat deseori afirmaţiile şi le-am împărtăşit cu studenţii mei.

            Anii au trecut. Apoi, în toamna lui 2012, un distribuitor de cărţi rare a descoperit un mic manuscris, scris la maşină şi încă netipărit, ce conţinea ultimele scrieri ale lui Florence Scovel Shinn. Iată un fragment din scrisoarea ce îl însoţea:

            Acum câteva luni, am dat peste un obiect unic din acea colecţie, de care credem că aţi fi interesată. Este vorba despre un manuscris original, scris la maşină, al lui Florence Scovel Shinn, numit Calea Magică a Intuiţiei. Vă contactăm pentru a vedea dacă dvs. sau Hay House aţi fi interesată să cumpăraţi acest manuscris original rar, întrucât simţim că aţi fi singura care i-aţi putea împărtăşi lumii conţinutul său.

            Viaţa funcţionează în cele mai minunate moduri. Sunt permanent uluită, pe măsură ce lucrurile bune vin către mine. Faptul că această lucrare a fost descoperită şi că a ajuns în mâinile mele m-a uimit, pur şi simplu.

            Sunt încântată să publicăm această carte prin Hay House şi sper ca această mică şi minunată comoară să vă facă plăcere.”

                                                                                                                                                         Louise L. Hay

Florence Scovel Shinn

            Florence Scovel Shinn a debutat pe scena metafizică în 1925, cu cartea Jocul vieţii şi cum să-l joci. Această ilustratoare americană a urmat Friends Central School si a studiat la Academia de Arte Frumoase din Pennsylvania.

            În cea de-a doua parte a vieții sale, Florence Scovel Shinn a susținut conferințe de metafizică și a scris patru cărți în care susține ideea că omul își poate construi propriul destin prin puterea gândului și a cuvântului rostit, precum și prin stările de spirit pe care le trăiește.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie