Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Calea macrobiotică. Ghidul complet pentru Macrobiotică

Calea macrobiotică. Ghidul complet pentru Macrobiotică

Calea macrobiotică. Ghidul complet pentru Macrobiotică

 • Autor:Kushi, Michio [ ]
  ISBN: 9789731701028
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 238
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 22,00RON TVA Inclus

Calea macrobiotică. Ghidul complet pentru Macrobiotică

            Michio Kushi este considerat a fi cea mai de seamă autoritate din lume în domeniul macrobioticii. Acum mai bine de treizeci de ani, domnul Kushi a realizat că dieta este principala cauză a multor boli, inclusiv a cancerului, şi a început să-i înveţe pe alţii felul în care dieta macrobiotică, bazată pe cereale integrale, legume proaspete crescute în ţara respectivă, leguminoase bogate în proteine şi alge marine, poate să prevină problemele de sănătate şi să reîntinerească organismul.

            Macrobiotica reuneşte ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei şi sănătăţii cu practicile sănătoase ale societăţilor tradiţionale. Michio Kushi ne îndrumă spre o alimentaţie mai simplă, care duce la creşterea vitalităţii şi a stării de bine. Alimentele şi metodele de gătit macrobiotice sunt descrise detaliat; cartea include şi un program complet de exerciţii, suficient de flexibil pentru a corespunde oricărei nevoi. O colecţie minunată de reţete și meniuri simple, precum şi de sugestii pentru un mod sănătos de viaţă!   

MICHIO KUSHI

         A început studiul macrobioticii în urmă cu mai bine de 30 de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientări, George Ohsawa. Astăzi, domnul Kushi este considerat drept cea mai de seamă personalitate din lume în domeniul macrobioticii.

            Învăţăturile sale despre importanţa alimentaţiei cu hrană integrală şi despre modul de viaţă în armonie cu mediul înconjurător au ajutat milioane de oameni să ajungă la o mai bună stare de sănătate şi la o mai mare linişte interioară.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie