Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Călătorii în inimă

Călătorii în inimă

Călătorii în inimă

 • 30,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

 • ISBN: 9786066391207
  Dimensiuni: 14x20
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.23

Călătorii în inimă

            Cu sute și mii de ani în urmă, a fi în inimă constituia starea naturală a omului. Înțelepți, sfinți și mari maeștri din numeroase culturi și-au dedicat viața practicării traiului în inimă și păstrării tradiției legate de metodele pentru a ajunge acolo. Nu este nevoie de o întoarcere în timp, nici de vreo ascensiune dificilă pe culmile din Himalaya ori Peru.

            Drunvalo Melchizedek și Daniel Mitel ne oferă un compendiu de meditații ce sintetizează cele mai vechi și mai autentice practici de coborâre din creier în inimă. Cartea „Călătorii în inimă” transmite şi îmbogăţeşte o întreagă moştenire a vieţuirii în acord cu cel mai înalt potenţial propriu. Meditaţiile încercate de cei doi mari maeştri şi expuse măiestrit în cartea de faţă ne învaţă că reconectarea cu inima devine, în contextul actual, nu doar o exigenţă privată, ci şi una cu implicaţii globale.

            Cartea conţine 20 de meditaţii profunde, printre care:

 • Meditaţia Respiraţiei Unităţii
 • Diferite căi de a intra în Spaţiul Sacru al Inimii, inclusiv Torusul inimii, Calea lui Iisus, Calea feminină pură folosind intuiţia
 • Meditaţii pentru intrarea în inimă, inclusiv Calea Prana, metodele lui Nichifor Călugărul, Metoda Inimii Pământului, Calea „A nu face nimic”
 • Tehnica de Respiraţie Focalizată pe Inimă TM

Daniel Mitel

            Este un Maestru călător mondial ce-i ajută pe oameni să-şi înţeleagă conexiunea intimă cu Sinele Interior. El este prima persoană din lume (în epoca modernă) care explică şi defineşte originea străvechiului sistem al Imageriei Inimii. Prin activitatea sa, prin atelierele şi conferinţele susţinute pe teme de spiritualitate, Daniel a schimbat vieţile a mii de oameni.

            Îmbunătăţindu-şi practica sub ocrotirea Marilor Maeştri Lama tibetani, Daniel a lucrat şi cu un grup de maeştri spirituali foarte cunoscuţi, provenind din diferite şcoli de meditaţie (Osho, Dalai Lama, Mari Maeştri Kriya Yoga, Ana Pricop, Di Yu Ming, Drunvalo Melchizedek, Anastasia), care îşi învaţă discipolii să fie în Inimă. Din 1996, Daniel susţine pe tot globul sesiuni de Imageria Inimii.

            După câţiva ani petrecuţi în meditaţie în nordul Tibetului, el a creat, în 1999, Şcoala Inimii.

            De asemenea, a creat Şcoala de Meditaţie și susţine trei workshopuri extrem de importante: „Kriya Yoga (Respiraţia Spinală)”, „Trezirea Inimii Iluminate” şi „Călătorii în inimă”.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare