Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Căile păcii - exerciţii practice și Să fim Esență - cheile de la Împărăţie

-47%
Căile păcii - exerciţii practice și Să fim Esență - cheile de la Împărăţie

Căile păcii - exerciţii practice și Să fim Esență - cheile de la Împărăţie

  • 19,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390439
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În Stoc
    Greutate: 0.22

Căile păcii - exerciţii practice și Să fim Esență - cheile de la Împărăţie


            Introducerea semnată de autoare la ediţia în limba română (iunie 2013)

 

             Consider că cele două subiecte preferate ale mele sunt bucuria păcii şi pacea şi bucuria care provin din simplul fapt de a fi cine suntem cu adevărat, în esenţa noastră. De aceea, am fost încântată atunci când Monica [Monica Vișan, fondatoarea Editurii For You], editoarea mea din România, mi-a propus să combinăm aceste două cărţi mai mici într-una singură.

            După ce am scris 38 de cărţi, rareori mai simt chemarea de a mai scrie mult – mai ales că am fost călăuzită să-mi compilez lucrările existente în formate mai mici, tip broşură, pentru o utilizare publică mai uşoară şi mai extinsă. Cu toate acestea, aşa cum mi-a destăinuit şi Monica, atunci când a citit aceste două cărţi separat, cititorii mei din România sunt obişnuiţi să primească mai multe informaţii de la mine – poate că o metafizică mai complexă şi cercetări mai profunde. Totuşi, şi acum, ca şi de obicei, îmi place ca lucrurile să fie simple şi clare, iar rezultatul produs să constea în zâmbete.

            Cartea Căile păcii mi-a fost transmisă prin channeling, într-un limbaj poetic, aşa că sper să mai puteţi simţi rima fiecărui mesaj şi după traducere.

            Cât despre cartea Să fim Esenţă, aceasta s-a scris de la sine, într-o zi înnorată, în camera mea de hotel din Tokyo, în timp ce captam ceea ce am simţit a fi esenţa Esenţei naturii noastre. De asemenea, am actualizat realitatea „Esenţei ca hrană”, aliniind-o cu schimbările care au fost făcute în lumea noastră.

            În timp ce compilam fragmentele celor două cărţi, am realizat că îmi place această ordine, deoarece începe cu elementele de bază ale celor 12 căi, care ne dezvăluie cât de simplu este să intrăm în nivelurile mai profunde ale păcii individuale, care creează apoi pace la nivel mondial. De asemenea, ne dezvăluie modul în care căile ne conduc într-o stare mai intensă de contopire cu propria noastră natură iluminată, descoperindu-ne bucuria, frumuseţea, mulţumirea, graţia şi, în cele din urmă, recunoştinţa rezultată din toate acestea.

            Sper să vă delectaţi cu informaţia cuprinsă în aceste pagini. Cu cea mai mare dragoste pentru cititorii mei din România şi cu recunoştinţă pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit Monica, în toţi aceşti ani în care am fost în ţara dumneavoastră, vă doresc pace tuturor.

             Namaste,

            Jasmuheen

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare