40% reducere!

Autor Brad Marshall | Cărți de la Editura For You

Autor Brad Marshall | Cărți de la Editura For You

Brad Marshall este Psiholog principal la Northshore Kidspace, în Chatswood, Australia, și directorul medical al Clinicii pentru Dependența de Internet @ Kidspace, înființată în 2010.

În clinica sa, Brad sa specializat în tratamentul tinerilor care utilizează excesiv internetul sau sunt dependenți de internet și au tulburări conexe, cum ar fi dependența de jocuri. El ajută numeroase familii să găsească un echilibru între timpul sănătos de ecran și problemele utilizării excesive.

Brad a ocupat anterior funcții la Universitatea Notre Dame din Australia și în diferite spitale publice, inclusiv Royal North Shore Hospital, Bankstown Hospital și Ryde Hospital, lucrând cu copii și familii în Serviciul pentru Sănătate Mentală a Copilului și Adolescentului.

În cadrul noului său proiect – Psihologul Deconectat –, Brad susține conferințe pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice și a profesioniștilor din domeniul sănătății și organizează seminare pentru părinți, elevi și profesori. De asemenea, el organizează seminare și ateliere în spațiul corporatist despre beneficiile utilizării sănătoase a internetului acasă și în familie și despre cum să fii productiv și echilibrat la serviciu.

Brad a fost intervievat pentru opinia sa despre numeroase aspecte privind sănătatea mentală, inclusiv oferind de consultări pentru emisiunile 7.30 Report (la ABC TV), Today Show (Channel Nine’s) și Sunday Night (Seven Network), precum și comentarii regulate și interviuri pentru diverse ziare, emisiuni radio și podcasturi.

Brad Marshall este autorul cărții Copiii și lumea virtuală. Program în 7 pași pentru vindecarea copilăriei copilului tău, publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Copiii și lumea virtuală. Dieta Digitală – Brad Marshall

(1)
21,60 LEI 36,00 LEI

Strategii salvatoare pentru controlul familial asupra conexiunii Wi-Fi, evitarea războiului de gherilă legat de dependența de jocuri și folosirea rețelelor sociale, lăsarea din mâini a telefonului mobil și supraviețuirea pe durata vacanțelor școlare.Te lupți să stabilești reguli sănătoase și eficiente privind tehnologia în casa ta? Sau ai stabilit ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)