Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Binecuvântate ne fie dorurile

-30%
Binecuvântate ne fie dorurile

Binecuvântate ne fie dorurile

  • 33,00RON23,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 66

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392365
    Dimensiuni: 13X20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

Binecuvântate ne fie dorurile

„Carmen nu te ia de mână, ca să intri în lumea ei. Ar fi o poziție de forță și ea nu folosește forța decât pentru ea însăși, ca să-și pună ordine în dureri și să scoată din ele... emoții, de-alea pure, calde și colorate. Carmen îți lasă ușa sufletului deschisă și te face să vrei să intri... pentru că știi ce vei simți: știi că-ți va da cu lacrima de toți pereții și te va învăța să zâmbești din nou. Și, exact când te aștepți mai puțin, te îndrăgostești de personajele ei, te revolți împotriva celor care le fac rău și îți dai seama că ești și tu acolo cumva, cu ceva din copilăria ta sau din poveștile familiei tale...

Citesc și simt că m-am urcat într-o mașină a timpului, care mă duce ba într-un viitor cu speranțe, ba într-un trecut unde ea dă, meticulos, toate pânzele de păianjen la o parte, ba într-un prezent copios, cu tot ridicolul unor update-uri pentru care nu suntem toți pregătiți... Are această superputere, mai ales de când nu mai e doar o autoare, ci o scriitoare autentică, fascinantă, cu toate mirodeniile necesare spre a te îndestula sufletește.

Ador ce scrie, iubesc ce simte și mă mândresc excesiv cu prietenia care ne leagă de-o viață.“

                                                                                                                    Mihaela Rădulescu Schwartzenberg

CARMEN VOINEA-RĂDUCANU

• Ieşeancă prin naştere, bucureşteancă prin forţa împrejurărilor, Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste de nezdruncinat pentru oraşul ei natal, spre care viaţa o tot întoarce pe nebănuite și câteodată chiar stranii căi.

• Este agenta, asistenta personală, „mâna dreaptă şi piciorul stâng” dar și prietena vedetei TV Mihaela Rădulescu, alături de care lucrează de peste 20 de ani.

• Adoră câinii și are patru femele adunate de pe străzi, când erau puiuți în situaţii-limită, astăzi toate “fetele” ei fiind nişte exemplare superbe. Îi place să creadă că, în același timp, a salvat de pe străzi şi zecile de pui pe care acele căţeluşe i-ar fi putut avea până acum.

• Citeşte enorm, ca şi cum nu ar mai fi ziua de mâine. I se întâmplă foarte rar să lase din mână cartea pe care o citeşte, până nu o termină; biografiile sunt pasiunea ei.

• Îndrăgostită de cinema, este o mare consumatoare de filme. Cu atât mai mult dacă sunt vechi, dacă sunt italiene, rusești, franțuzești și mai ales dacă sunt poveşti reale de viaţă.

• Iubeşte la nebunie călătoriile, şi-ar dori să-şi trăiască viaţa navigând pe toate mările lumii, vizitând cât mai multe ţări, visând și scriind pe o punte, în asfințit sau sub lumina stelelor și a Lunii.

• Adoră să scrie, iar când este vorba despre propriile ei experienţe, scrisul devine patimă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie