50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Wayne Dyer | Cărți de la Editura For You

Autor Wayne Dyer | Cărți de la Editura For You

Dr. Wayne Dyer Doctor în consiliere educațională la Wayne State University și profesor asociat la Universitatea St. John din New York. Supranumit „Tatăl motivației”, e un reper inconturnabil în domeniul spiritualității și dezvoltării personale, prin munca sa de pionierat ca autor și orator motivațional la nivel internațional. A scris peste 40 de cărți, a creat numeroase programe audio și a apărut la mii de emisiuni de televiziune și radio, asumându-și angajamentul pe viață de a găsi Sinele Superior și de a le împărtăși semenilor experiența lui pe Cale. În 2015, a trecut la cele veșnice, întorcându-se la Sursa Infinită pentru a se îmbarca în următoarea sa aventură.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Fericirea este Calea – Wayne W. Dyer

(1)
16,80 LEI 28,00 LEI

„Când schimbi modul în care privești lucrurile, lucrurile pe care le privești se schimbă.”Acesta era gândul conducător al minunatului Wayne W. Dyer, iubit profesor spiritual și apreciat autor de bestselleruri. Multe dintre conferințele lui sunt redate pentru prima oară în cartea de față, păstrându-i astfel învățăturile înțelepte și pentru aceia car..

-50%
Vezi

Pachet Wayne Dyer

(0)
50,50 LEI 101,00 LEI

Fericirea este CaleaAcesta era gândul conducător al minunatului Wayne W. Dyer, iubit profesor spiritual și apreciat autor de bestselleruri. Multe dintre conferințele lui sunt redate pentru prima oară în cartea de față, păstrându-i astfel învățăturile înțelepte și pentru aceia care, aflați în alte colțuri ale lumii, nu au putut să participe la întâl..

Vezi

Trăiește-ți scopul - Dr. Wayne W. Dyer

(0)
38,00 LEI

Ești un miracol! Ai venit cu un motiv pe acest pământ, pentru un scurt moment din eternitate. Aliniază-te cu scopul tău, aceasta este cheia pentru o viață pe deplin funcțională! Dr. Wayne W. DyerUrmărește-ți activ fericirea și trăiește o viață împlinită! Dacă nu ți-ai descoperit încă scopul și ce te cheamă sufletul să faci, Wayne Dyer îți propune î..

-40%
Vezi

Tu ești ceea ce gândești – Wayne Dyer

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Cuvinte de înțelepciune care îți vor schimba restul vieții!Această carte-omagiu cu cele mai inspirate texte din înțelepciunea lui Wayne W. Dyer reprezintă o sursă inepuizabilă de idei, consolare, încurajare și umor, toate menite să îți arate puterea pe care o au gândurile tale de a crea lumea pe care ți-o dorești. „Când schimbi modul în care p..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)