3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Vítor Rodrigues | Cărți de la Editura For You

Autor Vítor Rodrigues | Cărți de la Editura For You
Dr. Vítor Rodrigues

Doctor în psihologie educațională, Vítor Rodrigues practică psihoterapia prin hipnoză, terapie prin regresie, apărare psihică, meditație, exerciții fizice și de respirație. El lucrează și cu propriul model de psihoterapie: ATP (Psihoterapia Transpersonală a Trezirii).
A fost președinte al EUROTAS, Asociația Transpersonală Europeană și e vicepreședintele ETPA (Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală).
Lucrează preponderent în practică privată ca instructor pentru psihoterapeuți și susține conferințe și workshopuri pe teme precum conștiința umană și dezvoltarea umană, managementul stresului, depresia și fericirea, meditația, apărarea psihică, hipnoza sau perspectivele de trezire în stări de conștiință superioare.
Vedere Grid:
-80%
Vezi

Cartea Neștiinței – Dr. Vítor Rodrigues

(2)
5,00 LEI 25,00 LEI

Dacă certitudinile sunt ceea ce ne formează identitatea și dacă nimic nu ne asigură de fapt nicio certitudine, atunci care ne este esența?Renunță la aroganță și adoptă smerenia în fața minunii care ești și în fața magiei pe care ne-o etalează lumea. Editura For You îți oferă o experiență spirituală unică: o carte pe care s-o citești pe îndelete, lă..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)