50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Véronique Cézard-Kortulewski | Cărți de la Editura For You

Autor Véronique Cézard-Kortulewski | Cărți de la Editura For You

Véronique Cézard-Kortulewski este creatoarea conceptului de multipotențialitate și a unei viziuni psihogenealogice centrate pe emanciparea individului prin autocunoaștere. 

Formată în diverse tehnici de medicină alternativă, precum sofrologia sau aromaterapia, Véronique a dezvoltat o abordare inovatoare ce îi permite să scoată în mod eficient la lumină problemele pacienților săi: psihogenealogia. Ea însăși și-a urmat liberă parcursul profesional, descoperindu-și numeroase valențe și cultivându-le pentru a afla mai multe despre ea însăși.

Véronique Cézard-Kortulewski este autoarea cărții Psihogenealogia. Ce simbolizează meseriile publicată în limba română la Editura For You.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Psihogenealogia. Ce simbolizează meseriile - Véronique Cézard-Kortulewski

(0)
22,80 LEI 38,00 LEI

Descoperă semnificația profesiilor și îndrăznește să te reinventezi!Cum îți alegi profesia? Te bazezi pe sfaturile sau exigențele celor din familia ta? Și ce faci când nu te simți fericit ori împlinit la locul de muncă? Îți acorzi dreptul la schimbare sau te mulțumești cu stabilitatea și rutina? Mulți oameni visează să-și schimbe locul de munc..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)