O carte cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Valeriu Pănoiu | Cărți de la Editura For You

Autor Valeriu Pănoiu | Cărți de la Editura For You

Astrolog, numerolog si formator, Valeriu Pănoiu s-a născut pe 11 februarie 1981 la Pitești.

Este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6. Idealist si vizionar, Valeriu înțelege foarte bine că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă râmân la nivel de cunoaștere abstract. De aceea și-a pus întreaga activitate de scriitor și consilier în serviciul oamenilor, pe care îi ajută să se autocunoască și să-și realizeze deplin rolul pe Pământ, astfel încât, prin alegerile pe care le fac, să trăiască nu numai o viață plină de sens, cu decizii și responsabilități asumate, dar și să acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și lubire Divină.

Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televiziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVRI (România, zi de zi, 2012) și cu BITV (360 de grade).

Cărți de Valeriu Pănoiu apărute la Editura For You:

Astrologia de la Cer la Pământ

Cartea Relațiilor

Numerologie și destin

Praf de stele. Culegere de astrologie


Vedere Grid:
-40%
Vezi

Astrologia de la Cer la Pământ – Valeriu Pănoiu

(1)
19,80 LEI 33,00 LEI

„Astrologia de la Cer la Pământ” este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planet..

-40%
Vezi

Cartea Relațiilor – Valeriu Pănoiu

(3)
21,00 LEI 35,00 LEI

Relațiile... Le dorim, le plănuim, le așteptăm, le construim, le distrugem, le deplângem...Uneori le savurăm și le trăim plenar. Și aceasta de mii de ani... Relațiile sunt principala cauză a stresului, deci și a îmbolnăvirii, la toate nivelurile: fizic, emoțional, spiritual.Află din „Cartea Relațiilor” ce anume nu merge de fapt în relațiile tale și..

-40%
Vezi

Numerologie și destin – Valeriu Pănoiu

(3)
16,80 LEI 28,00 LEI

După succesul cărții Astrologia de la Cer la Pământ, Valeriu Pănoiu, unul din cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoaștere, de data aceasta prin numerologie. Convins că genialitatea constă în simplitate și că întrebările existențiale își conțin răspunsul în simboluri af..

Fara stoc
-40%
Vezi

Praf de stele. Culegere de astrologie – Valeriu Pănoiu

(2)
21,00 LEI 35,00 LEI

Editura For You îți propune o nouă lucrare de referință semnată de Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României.Autorul realizează o sinteză fără precedent în spațiul românesc, creând o mult așteptată și măiestrit întocmită istorie a astrologiei, în stilul proaspăt și ludic ce l-a consacrat. Cartea conține și com..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)