50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Valeriu Pănoiu | Cărți de la Editura For You

Autor Valeriu Pănoiu | Cărți de la Editura For You

Astrolog, numerolog si formator, Valeriu Pănoiu s-a născut pe 11 februarie 1981 la Pitești.

Este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6. Idealist si vizionar, Valeriu înțelege foarte bine că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă râmân la nivel de cunoaștere abstract. De aceea și-a pus întreaga activitate de scriitor și consilier în serviciul oamenilor, pe care îi ajută să se autocunoască și să-și realizeze deplin rolul pe Pământ, astfel încât, prin alegerile pe care le fac, să trăiască nu numai o viață plină de sens, cu decizii și responsabilități asumate, dar și să acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și lubire Divină.

Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televiziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVRI (România, zi de zi, 2012) și cu BITV (360 de grade).

Cărți de Valeriu Pănoiu apărute la Editura For You:

Astrologia de la Cer la Pământ

Cartea Relațiilor

Numerologie și destin

Praf de stele. Culegere de astrologie


Vedere Grid:
-30%
Vezi

Astrologia de la Cer la Pământ – Valeriu Pănoiu

(1)
23,10 LEI 33,00 LEI

„Astrologia de la Cer la Pământ” este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planet..

-30%
Vezi

Cartea Relațiilor – Valeriu Pănoiu

(4)
24,50 LEI 35,00 LEI

Relațiile... Le dorim, le plănuim, le așteptăm, le construim, le distrugem, le deplângem...Uneori le savurăm și le trăim plenar. Și aceasta de mii de ani... Relațiile sunt principala cauză a stresului, deci și a îmbolnăvirii, la toate nivelurile: fizic, emoțional, spiritual.Află din „Cartea Relațiilor” ce anume nu merge de fapt în relațiile tale și..

Vezi

Liniile vieții în astrologie - Valeriu Pănoiu

(0)
42,00 LEI

M-am născut, ce rămâne de făcut?Cartea Liniile vieții în astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci și o demonstrație vie de cunoaștere și autocunoaștere prin interogarea hărții astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experiențele reale de viață, o informație VIE, modelabilă, care stă la rândul ei sub semnul posibilităților unor noi int..

Vezi

Numerologia. Next Level, Next Generation - Valeriu Pănoiu

(0)
38,00 LEI

Numerologia. Next Level, Next Generation reprezintă continuarea cărții de succes Numerologie și destin. Titlul face referire la nivelul următor de studiu, cel avansat, pentru toți cei ce integrează numerologia în procesele de optimizare a propriei vieți, dar și la conținutul ce permite întocmirea unei fișe de evaluare numerologice prezentate la fin..

-30%
Vezi

Numerologie și destin – Valeriu Pănoiu

(3)
19,60 LEI 28,00 LEI

După succesul cărții Astrologia de la Cer la Pământ, Valeriu Pănoiu, unul din cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoaștere, de data aceasta prin numerologie. Convins că genialitatea constă în simplitate și că întrebările existențiale își conțin răspunsul în simboluri af..

-50%
Vezi

Pachet Astrologie

(0)
50,50 LEI 101,00 LEI

Magia Lunii în viața taSimți în unele zile emoții inexplicabile? Te simți mai obosit, aproape epuizat sau dornic să te izolezi de lume în anumite zile? Cartea Magia Lunii în viața ta îți oferă răspunsurile pe care le cauți!Lucrul cu fazele Lunii, aflate în continuă schimbare, te ajută să te înțelegi ca niciodată, să-ți regândești totul în viață, să..

-50%
Vezi

Pachet Numerologie

(0)
61,50 LEI 123,00 LEI

Manual de numerologieGhidul perfect pentru a înțelege puterea numerelor!Manual de numerologie dezvăluie semnificația numerelor din viața ta și îți permite să înțelegi legătura dintre tiparele tale numerologice și nivelul tău de abundență, sănătate și bunăstare generală. Studierea numerelor îți oferă o modalitate simplă și precisă de a-ți descifra e..

-40%
Vezi

Pachet Valeriu Pănoiu

(0)
105,60 LEI 176,00 LEI

Liniile vieții în astrologieM-am născut, ce rămâne de făcut?Cartea Liniile vieții în astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci și o demonstrație vie de cunoaștere și autocunoaștere prin interogarea hărții astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experiențele reale de viață, o informație VIE, modelabilă, care stă la rândul ei sub semnul ..

-30%
Vezi

Praf de stele. Culegere de astrologie – Valeriu Pănoiu

(2)
26,60 LEI 38,00 LEI

Editura For You îți propune o nouă lucrare de referință semnată de Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României.Autorul realizează o sinteză fără precedent în spațiul românesc, creând o mult așteptată și măiestrit întocmită istorie a astrologiei, în stilul proaspăt și ludic ce l-a consacrat. Cartea conține și com..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)