50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Suzanne Scurlock-Durana | Cărți de la Editura For You

Autor Suzanne Scurlock-Durana | Cărți de la Editura For You
SUZANNE SCURLOCK-DURANA

Predă de mai bine de 25 de ani despre atenţia conştientă şi legătura sa cu procesul de vindecare. Este pasionată să-i înveţe pe ceilalți abilităţi practice care să le permită să simtă bucuria de a fi prezenţi în fiecare moment al vieţii lor fără să se epuizeze. Ea este instructor certificat în Terapia craniosacrală şi Eliberarea Somato-Emoţională la Institutul Upledger.

Suzanne îi inspiră pe practicienii din domeniul îngrijirii sănătăţii din întreaga lume să rămână plini de energie, folosind instrumentele transformatoare pentru managementul stresului şi Prezenţa Corporală Deplină. Ea este autoare a numeroase articole şi mii de oameni îi vizitează popularul său blog, Presence Matters: Reflections on Body, Mind and Spirit (Prezenţa contează: Reflecţii asupra corpului, minţii şi spiritului).
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Prezența corporală deplină – Suzanne Scurlock-Durana

(1)
16,80 LEI 28,00 LEI

Simți că viteza, această constantă a vremurilor de azi, te-a îndepărtat tot mai mult de relația cu tine însuți și cu ceilalți?Simți că trupul îți trimite semnale, dar nu și cheia descifrării lor?Simți blocaje sau tensiuni inexplicabile în suflet și în corp?Simți că dominanta vieții noastre a ajuns să fie epuizarea, stresul, însingurarea?Cel mai pro..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)