50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Stefano Pischiutta | Cărți de la Editura For You

Autor Stefano Pischiutta | Cărți de la Editura For You

După ce a studiat matematica și psihologia, Stefano Pischiutta a urmat mai multe formări în pshihoterapie (cu certificări la nivel european), iar în prezent studiază sculptura la Academia de Arte Plastice din Roma.

Este membru activ al Asociației Europene de Psihologie Transpersonale (ETPA) și militează pentru o abordare umanistă și integrativă a psihologiei, bazată pe conștientizare aici și acum, pe conceperea unitară a sistemului minte-corp și pe abordarea persoanei văzute nu numai ca un singur individ, ci ca individ care trăiește și lucrează într-un mediu. Practica sa combină diverse tehnici psihoterapeutice cu practici de conștientizare și meditație.

Stefano Pischiutta este autorul cărții Născuți pentru a evolua. Considerații psihologice asupra drumului vieții dintr-o perspectivă integrală tradusă în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-71%
Vezi

Născuţi pentru a evolua – Stefano Pischiutta

(1)
8,00 LEI 28,00 LEI

Psihologia oferă în prezent răspunsuri concrete și pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrând diverse abordări. Născuţi pentru a evolua expune cele mai semnificative etape ale gândirii psihologice, plasându-le în raport cu etapele evolutive pe care traversăm cu toţii pe calea vieţii.Iată câteva dintre temele abordate:psihologul ca fa..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)