40% reducere!

Autor Sotirios Crotos | Cărți de la Editura For You

Autor Sotirios Crotos | Cărți de la Editura For You
Sotirios Crotos

Este autorul unui text cu totul special care stă la baza cărții ”Ucenicul lui Iisus Hristos. Jurnalul doctorului Sotirios Crotos”, textul său original fiind găsit într-o peșteră în munții Palestinei. Doctorul Sotirios Crotos a fost ucenic al lui Iisus Hristos și a stat pe lângă Mântuitor până în momentul crucificării, iar mai apoi a rămas să-I răspândească învățăturile, până ce a murit.

Editura a păstrat traducerea făcută cu multă dragoste de SERVA CRISTI, doamna care, cu modestie, se numește pe ea însăşi „cea care se pune în serviciul lui Hristos”, dându-ne un exemplu minunat de ceea ce ar trebui să facem cu toții în această viață: să ne punem în serviciul lui Iisus Hristos, servindu-i fără reținere pe toți semenii noştri.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Ucenicul lui Iisus Hristos. Jurnalul doctorului Sotirios Crotos

(1)
16,80 LEI 28,00 LEI

Textul cărții de față a fost găsit, sub formă de papirus, într-o grotă din Munții Libanului de către un botanist în căutare de plante medicinale. Botanistul a tradus papirusul din greaca veche în latină, iar mai multe întâmplări i-au comunicat necesitatea imperioasă de a-i transmite conținutul întregii lumi.Acest text unic ne împărtășește o altă pe..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)