Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Simone Milasas | Cărți de la Editura For You

Autor Simone Milasas | Cărți de la Editura For You

Australianca Simone Milasas este un lider dinamic, care are ceva diferit. Ea este coordonatoarea internaţională a Access Consciousness fondatoarea Good Vibes for şi scânteia creativă care a aprins Joy of Business.

Încă din tinereţe, Simone a funcţionat dintr-o poziţie total diferită în afaceri şi în tot ce este legat de ele: afacerile îi produc cu adevărat bucurie. Lui Simone nu doar că îi plac afacerile, ea func-ţionează de fapt din BUCURIA afacerilor.

Simone Milasas este autoarea cărții Bucuria afacerilor. Și dacă afacerile sunt aventura vieții, publicată în limba română la Editura For You.

Simone adoră să extindă şi să genereze întreprinderi mari şi mici şi este motorul îndrumării grupurilor de orice dimensiune în procesul de evoluţie a unui proiect. De la naşterea unei idei până la implementarea, întreţinerea ei şi depăşirea obstacolelor, Simone reuşeşte să găsească lejeritate, bucurie şi glorie în orice.

Diferenţa pe care Simone o aduce în afaceri este deschiderea ei de a întreba tot timpul, de a privi lucrurile diferit, de a contribui cu ceva pen tru cei cu care lucrează şi de a face alegeri în mod continuu. Cum spune ea însăşi, „afacerea este un domeniu al vieţii unde eu întreb tot timpul şi niciodată nu presupun că am un răspuns. Întotdeauna sunt dornică să mi se arate lucrurile diferit şi să schimb orice nu merge. Pentru mine aceasta este aventura în afaceri“.

Ca investitor şi director în câteva companii, Simone continuă să-şi lărgească conştientizarea în privinţa afacerilor şi a dezvoltat instrumente şi tehnici care te stimulează să ai o realitate diferită în afacerea ta. Formulându-şi acest obiectiv, Simone lucrează cu oame-nii pentru a le insufla o energie total nouă în ceea ce fac ei. Prin Joy of Business, Simone îţi arată moduri de a crea afaceri care trec dincolo de ceea ce spune această realitate că este posibil şi îţi oferă să iei cu tine instrumente eficiente pentru a crea ceea ce tu ştii că este posibil pentru afacerea ta.

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Bucuria afacerilor – Simone Milasas

(1)
24,70 LEI 38,00 LEI

Bucuria afacerilor. Și dacă afacerile sunt aventura vieții?Descoperă Bucuria afacerilor, de Simone Milasas, una dintre cele mai bune cărți de business din lume. Drumul tău spre succes începe la Editura For You!„Joy of Business / Bucuria afacerilor nu înseamnă să fii fericit în mod isteric. Ci înseamnă a înțelege că alegerile pe care le faci pot sau..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)