50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Shirley McLaine | Cărți de la Editura For You

Autor Shirley McLaine | Cărți de la Editura For You

Shirley MacLaine, actriță câștigătoare de mai multe ori a premiilor Oscar, Emmy și Globul de Aur, a jucat în peste 50 de filme. A primit Oscarul pentru „Cea mai bună actriță“ în 1984. În 1998, i sa decernat Premiul Cecil B. DeMille pentru importanta contribuție în domeniul spectacolului de divertisment. În 1999, a primit Premiul Ursul de Aur pentru întreaga activitate, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. A câștigat, de asemenea, două premii British Academy, două premii Ursul de Argint și Camera de Aur, două premii Cupa Volpi la Festivalul Filmului de la Veneția, două premii Donatello și premiile Criticilor de Film din New York și al Criticilor de Film din Los Angeles.

Shirley este autoarea a opt bestselleruri (pe teme legate de spiritualitate, reîncarnări și karma) și militează de multă vreme pentru drepturile și libertățile cetățenești.

Shirley MacLaine este autoarea cărții Camino: o călătorie a Spiritului, publicată în limba română de Editura For You. 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Camino. O călătorie a spiritului – Shirley McLaine

(1)
18,00 LEI 30,00 LEI

De-a lungul istoriei, nenumărați pelerini iluștri au mers pe Camino, parcurgând sute de kilometri prin munți și văi, orașe și sate. De la Sfântul Francisc din Assisi și Carol cel Mare până la Dante și Chaucer, toți cei care au făcut călătoria până la Santiago de Compostela au trăit revelații care ne inspiră și azi.Pentru faimoasa actriță și activis..

-50%
Vezi

Pachet Călătorii spirituale

(0)
75,50 LEI 151,00 LEI

Camino. O călătorie a spirituluiDe-a lungul istoriei, nenumărați pelerini iluștri au mers pe Camino, parcurgând sute de kilometri prin munți și văi, orașe și sate. De la Sfântul Francisc din Assisi și Carol cel Mare până la Dante și Chaucer, toți cei care au făcut călătoria până la Santiago de Compostela au trăit revelații care ne inspiră și azi.Pe..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)