50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Shannon Yrizarry | Cărți de la Editura For You

Autor Shannon Yrizarry | Cărți de la Editura For You

Shannon Yrizarry este profesoară certificată de yoga și clarvăzătoare profesionistă, cu numeroase cărți publicate în domeniul stării de bine. Ea predă meditația și conduce ateliere pe tema transformării  sinelui fizic și emoțional prin intermediul stilului de viață yoghin. Este și practicantă certificată de Reiki și a efectuat citiri astrologice, interpretări de vise și tarot pentru vedete și la televiziune.

Shannon Yrizarry este autoarea cărții Energia Kundalini. Activează-ți puterea pentru iluminare, publicată în limba română la Editura For You.

Cărțile ei abordează subiecte de anvergură și profund inspiratoare, abordând unitatea dintre minte, trup și suflet într-o manieră practică și ușor de digerat.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Energia Kundalini. Activează-ți puterea pentru iluminare - Shannon Yrizarry

(0)
21,00 LEI 35,00 LEI

Revitalizează-ți existența cu energia Kundalini! Calea către iluminare nu este atât de complexă și de evazivă pe cât pare și poate fi explicată pe deplin prin mecanica trupului. Cartea Energia Kundalini îți dezvăluie secrete puternice și transformatoare pentru energia ta pe care le poți debloca folosind yoga, respirația, meditațiile, incantări..

-50%
Vezi

Pachet Energii vindecătoare

(0)
28,00 LEI 56,00 LEI

Energia Kundalini. Activează-ți puterea pentru iluminare Revitalizează-ți existența cu energia Kundalini! Calea către iluminare nu este atât de complexă și de evazivă pe cât pare și poate fi explicată pe deplin prin mecanica trupului. Cartea Energia Kundalini îți dezvăluie secrete puternice și transformatoare pentru energia ta pe care le ..

-50%
Vezi

Pachet Iluminează-ți câmpul energetic

(0)
31,50 LEI 63,00 LEI

Atitudinea cuantică. Iluminează-ți câmpul energeticLumea cuantică este în perpetuă creație și ai puterea de a o modela pentru a lăsa ce este mai bun să vină la tine! Conștiența ta îți creează realitatea: Universul îți trimite exact ceea ce vizualizezi. Reținând întotdeauna că un adevăr este întruchipat prin trăirea lui, vei descoperi că schimb..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)