40% reducere!

Autor Shannah Kennedy | Cărți de la Editura For You

Autor Shannah Kennedy | Cărți de la Editura For You

Claritate, direcție, scop – acestea sunt principiile care ghidează viața și activitatea lui Shannah Kennedy, life coach de top în Australia și nu numai. 

Cu o abordare intuitivă și strategică, Shannah îi motivează și îi inspiră și pe alții să-și transforme în realitate visurile legate de viața, cariera și afacerile lor. În cei peste 20 ani de experiență, ea a lucrat cu mii de oameni din diverse medii profesionale, ajutându-i să obțină controlul asupra vieții lor și să-și atingă viziunea și obiectivele. Este și practiciană de NLP și antrenoare avansată acreditată prin Federația Internațională de Coaching.

Shannah Kennedy este autoarea cărții Cum să-ți planifici viața. Strategii simple pentru o viață împlinită într-o lume în continuă schimbare, publicată la Editura For You.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Cum să-ți planifici viața - Shannah Kennedy

(0)
25,20 LEI 42,00 LEI

Descoperă ce îți dorești cu adevărat în viață și cum să obții ce îți dorești!Vrei să trăiești cu scop și să-ți atingi obiectivele în viață? Citește pe îndelete cartea Cum să-ți planifici viața, unde Shannah Kennedy, life coach de top, îți prezintă strategiile ei verificate și exersate care te ajută:• să-ți identifici valorile și să-ți dai seama cin..

-50%
Vezi

Pachet Alege să devii

(0)
52,50 LEI 105,00 LEI

Alege să devii Călătoria incitantă și transformatoare pe care a inițiat-o Editura For You acum două decenii și jumătate a condus la conștientizarea din numeroase perspective a relației dintre corp, minte și spirit, prin diverse ipostaze ale descoperirii de sine, așternute cu har și profunzime în cărți valoroase. Autorii publicați sub sigla edi..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)