40% reducere!

Autor Robert L. Leahy | Cărți de la Editura For You

Autor Robert L. Leahy | Cărți de la Editura For You

Dr. Robert L. Leahy şi-a definitivat studiile la Universitatea Yale şi este director al Institutului American pentru Terapie Cognitivă, din New York City, precum şi profesor de psihologie clinică în cadrul secției de Psihiatrie la Facultatea de Medicină Weill-Cornell. A fost preşedinte al Asociației pentru Terapie Comportamentală şi Cognitivă, al Asociației Internaționale de Psihoterapie Cognitivă şi al Academiei de Terapie Cognitivă.

A primit Premiul Aaron T. Beck pentru Contribuții Remarcabile în Terapia Cognitiv-Comportamentală. A scris şi editat 17 cărți, printre care The Worry Cure: Seven Steps to Stop Worry from Stopping You şi Anxiety Free: Unravel Your Fears Before they Unravel You. Lucrările lui au fost traduse în 14 limbi, iar el a ținut prelegeri în întreaga lume despre terapia cognitivă, depresie, anxietate şi alte tulburări.

A fost prezentat în The New York Times, The Wall Street Journal, Forbes, Fortune, Newsweek, Psychology Today, The Washington Post, Redbook, în revistele Self şi USA Today şi în multe alte reviste şi ziare la nivel mondial. A apărut la posturi naționale şi locale de radio şi la televiziune (20/20, Good Morning America şi Early Show).

Cărți de Dr. Robert L. Leahy apărute la Editura For You:

Învinge depresia înainte să te învingă ea pe tine. Cum să te vindeci de depresie

Învinge grijile. 7 pași pentru a împiedica îngrijorarea să-ți pună piedici

Învinge-ți gelozia. Învață să ai încredere, să-ți depășești spiritul posesiv și să-ți salvezi relația

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Învinge depresia înainte să te învingă ea pe tine – Dr. Robert L. Leahy

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Nu trebuie să aștepţi să te salveze cineva. Te poţi salva singur!Aproape toţi oamenii suferă de depresie cel puţin o dată în viaţă, indiferent de rasă, gen, vârstă ori statut socio-economic. Mulţi suferă în tăcere, fără să ceară vreodată ajutor.Află de la dr. Robert L. Leahy de ce depresia a devenit o epidemie pe plan mondial și cum să îţi schimbi ..

-40%
Vezi

Învinge grijile – Dr. Robert L. Leahy

(1)
24,00 LEI 40,00 LEI

Ghidul complet pentru identificarea, demontarea și depășirea tuturor tipurilor de griji!Timp de peste 25 de ani, dr. Robert L. Leahy a ajutat cu succes mii de oameni să învingă îngrijorarea nesănătoasă. Programul în 7 pași expus în cartea de față, cu sfaturi și tehnici ușor de aplicat, sintetizează experiența lui pentru a te ajuta:să-ți descoperi s..

-40%
Vezi

Învinge-ți gelozia – Dr. Robert L. Leahy

(1)
24,00 LEI 40,00 LEI

Și dacă gelozia nu e doar o slăbiciune? Și dacă ea are un mesaj pentru tine?Ne simțim geloși pentru că ne temem să pierdem lucrurile sau oamenii care contează cel mai mult pentru noi. În anumite doze, gelozia devine nocivă pentru relații – și pentru tine. Renumitul psiholog dr. Robert L. Leahy te invită să-ți înțelegi mai bine sentimentele, să..

-50%
Vezi

Pachet Învingători - Robert L. Leahy

(1)
57,50 LEI 115,00 LEI

Învinge depresia înainte să te învingă ea pe tine (ediție revizuită)Aproape toţi oamenii suferă de depresie cel puţin o dată în viaţă, indiferent de rasă, gen, vârstă ori statut socio-economic. Mulţi suferă în tăcere, fără să ceară vreodată ajutor.Află de la dr. Robert L. Leahy de ce depresia a devenit o epidemie pe plan mondial și cum să îţi schim..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)