Cadouri și 50% reducere la peste 300 de cărți!

Autor Robert Blaich | Cărți de la Editura For You

Autor Robert Blaich | Cărți de la Editura For You

Dr. Robert Blaich este este unul dintre cei mai importanți experți holistici din lume în domeniul sănătății.

Gama sa largă de abilități, numeroasele licențe de practică obținute, alături de multe diplome și premii, i-au adus respectul atât al medicilor tradiționali, cât și al practicienilor alternativi.

Cartea autorului Dr. Robert Blaich, Farmacia ta interioară. Cum să-ți recuperezi starea de bine, este tradusă în limba română la Editura For You.

Integritatea sa, cunoștințele complexe și capacitatea lui de a explica clar ce face și de ce creează un mediu sigur în care pacienții pot face tranziția de la paradigma medicală tradițională la cea holistică, ce include ce este mai bun din toate abordările legate de sănătate.

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Farmacia ta interioară – Dr. Robert Blaich

(2)
19,00 LEI 38,00 LEI

Schimbă-ți modul de a gândi despre boală și vindecare!În lumea de azi, aproape o treime din oameni trăiesc cu o boală cronică, precum osteoartrită, astm, arsuri la stomac, boli de inimă, hipertensiune arterială, diabet sau anxietate/depresie și tulburări de dispoziție. Cele mai multe afecțiuni cronice sunt autoinduse, ca efect al stilului nostru de..

-50%
Vezi

Pachet Terapii

(0)
58,00 LEI 116,00 LEI

Masajul thailandezManual ilustrat pentru începători și avansațiMedicina tradițională thailandeză consideră că există 72 000 de sen-uri: fiecare parte a corpului este conectată la toate celelalte părți printr-o rețea infinită și intrinsecă de energie, cunoscută ca prana (sanscrită), qi sau chi (chineză) ori lom (thailandeză). În gândirea thailandeză..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)