Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

Autor Robert A. Monroe | Cărți de la Editura For You

Autor Robert A. Monroe | Cărți de la Editura For You

Deschizător de drumuri în explorarea experiențelor în afara corpului, Robert A. Monroe a început să cerceteze formele extinse ale conștienței umane pe care le trăia el însuși. El a inventat tehnologia audio Hemi-Sync® și a fondat The Monroe Institute®, o organizație globală dedicată înțelegerii și utilizării conștiinței extinse.

Fiu al unei doctorițe și al unui profesor universitar, absolvent de studii superioare, Monroe a ajuns om de afaceri în domeniu mass-media, menționat și în topul Who's Who in America. Relatările sale despre experiențele proprii în afara corpului sunt înregistrate cu obiectivitatea și minuțiozitatea unui reporter. Cărțile sale au devenit rapid lucrări de referință în domeniu.

Cartea Călătorii în afara corpului, scrisă de Robert A. Monroe a fost publicată în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Călătorii în afara corpului – Robert A. Monroe

(1)
20,00 LEI 40,00 LEI

„Indiferent de explicațiile lor «reale», călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.“ – Michael Hutchinson, MegabrainLa 43 de ani, Robert A. Monroe, om de afaceri de succes, a început să aibă experiențe ce urmau să-i schimbe complet viața. Impredictibil și dincolo de voința sa, Monroe ieșea din corpul său fizic pentru a călători, printr-..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)