Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Richard Heath | Cărți de la Editura For You

Autor Richard Heath | Cărți de la Editura For You

Inginer și dezvoltator de aplicații, Richard Heath a devenit interesat de astronomia megalitică în 1992, lucrând cu Robin Heath în anii 1990. A scris șase cărți despre utilizarea sacră a numerelor ce reflectă lumea timpului planetar, cunoscută de civilizațiile antice, dar uitată astăzi.

Descoperirile sale arată clar că mediul ceresc al Pământului nu a fost creat automat de forțe haotice, ci a fost modelat și de inteligențe planetare, astfel încât să creeze o planetă în care pot apărea ființe gânditoare. Numerele sacre sunt la originea celor mai mari cosmologii religioase ale omenirii. 

Richard Heath este autorul cărții Geometria sacră. Limbajul Îngerilor, publicată în limba română la Editura For You.
Vedere Grid:
-50%
Vezi

Geometria sacră - Richard Heath

(0)
24,00 LEI 48,00 LEI

Îngerii ne vorbesc prin frumusețea și eleganța din structurile construite pe baza geometriei sacre!Examinând știința angelică a numerelor, manifestată prima dată pe Pământ în Epoca de Piatră, Richard Heath dezvăluie în Geometria sacră cum dezvoltarea conștienței umane nu a fost întâmplătoare: îngerii au ajutat la crearea Pământului, apoi i-au sprij..

-50%
Vezi

Pachet Călătorii spirituale

(0)
75,50 LEI 151,00 LEI

Camino. O călătorie a spirituluiDe-a lungul istoriei, nenumărați pelerini iluștri au mers pe Camino, parcurgând sute de kilometri prin munți și văi, orașe și sate. De la Sfântul Francisc din Assisi și Carol cel Mare până la Dante și Chaucer, toți cei care au făcut călătoria până la Santiago de Compostela au trăit revelații care ne inspiră și azi.Pe..

-50%
Vezi

Pachet Geometria sacră

(0)
45,00 LEI 90,00 LEI

Geometria sacrăÎngerii ne vorbesc prin frumusețea și eleganța din structurile construite pe baza geometriei sacre!Examinând știința angelică a numerelor, manifestată prima dată pe Pământ în Epoca de Piatră, Richard Heath dezvăluie în Geometria sacră cum dezvoltarea conștienței umane nu a fost întâmplătoare: îngerii au ajutat la crearea Pământului, ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)