Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Regina Maria a României | Cărți de la Editura For You

Autor Regina Maria a României | Cărți de la Editura For You
„Fiecare rând pe care-l citești din scrierile Reginei Maria îți dezvăluie personalitatea ei puternică, spiritul ei mereu viu, dar mai ales sufletul.

Suverana s-a apucat să-și scrie povestea vieții în jurnalele ei începând din 1916, când a izbucnit Primul Război Mondial. În ciuda faptului că era deosebit de activă în viața socială și politică și implicată pe front, deschizând și aprovizionând spitale de campanie, alinând durerile răniților, iar pe muribunzi ținându-i de mână pentru a le înlocui mama în trecerea spre lumea drepților, Regina Maria își făcea mereu timp să și scrie. A notat cu precizie în paginile jurnalelor ei aproape tot ceea ce a impresionat-o până înainte de moarte. Primele volume ale poveștii vieții ei s-au publicat chiar în timpul vieții Reginei, în țară și în străinătate.

Regina Maria a fost un observator fin al epocii sale și ne-a lăsat mărturii de neprețuit, referiri istorice exacte la oamenii po- litici ai vremii, la deciziile pe care le-au luat aceștia sau modul în care a reușit să-i influențeze chiar ea să ia anumite decizii importante.”
Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet Stil de viață

(0)
52,50 LEI 105,00 LEI

Povestea vieții mele, Vol. 1 și 2Cu ocazia Centenarului României Mari, Editura For You îți oferă o carte de excepție, o frescă subiectivă a epocii în care s-a realizat Marea Unire: Povestea vieții mele. Autobiografia Reginei Maria a României prilejuiește o privire asupra vieții din culisele unor vremuri frământate. Perspectiva autoarei este una pri..

-50%
Vezi

Povestea vieții mele, Vol. 1 și 2 – Regina Maria a României

(1)
35,00 LEI 70,00 LEI

Cu ocazia Centenarului României Mari, Editura For You îți oferă o carte de excepție, o frescă subiectivă a epocii în care s-a realizat Marea Unire: Povestea vieții mele. Autobiografia Reginei Maria a României prilejuiește o privire asupra vieții din culisele unor vremuri frământate. Perspectiva autoarei este una privilegiată, a unei prințese străin..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)