40% reducere!

Dr. C. Pierce Salguero

 Dr. C. Pierce Salguero

 Dr. C. Pierce Salguero este fondatorul Tao Mountain, asociație nonprofit de instructori de masaj thailandez și medicină pe bază de plante care sprijină cercetarea academică și studiile clinice pentru a construi punți între medicina thailandeză și cea occidentală. El este autorul cărților Encyclopedia of Thai Massage, The Spiritual Healing of Traditional Thailand și Thai Massage Workbook

 Dr. C. Pierce Salguero și David Roylance sunt autorii cărții Masajul thailandez. Manual ilustrat pentru începători și avansați publicată în limba română la Editura For You.


Vedere Grid:
-40%
Vezi

Masajul thailandez - David Roylance și Dr. C. Pierce Salguero

(0)
22,80 LEI 38,00 LEI

Manual ilustrat pentru începători și avansațiMedicina tradițională thailandeză consideră că există 72 000 de sen-uri: fiecare parte a corpului este conectată la toate celelalte părți printr-o rețea infinită și intrinsecă de energie, cunoscută ca prana (sanscrită), qi sau chi (chineză) ori lom (thailandeză). În gândirea thailandeză, sen creează o pâ..

-50%
Vezi

Pachet Terapii

(0)
58,00 LEI 116,00 LEI

Masajul thailandezManual ilustrat pentru începători și avansațiMedicina tradițională thailandeză consideră că există 72 000 de sen-uri: fiecare parte a corpului este conectată la toate celelalte părți printr-o rețea infinită și intrinsecă de energie, cunoscută ca prana (sanscrită), qi sau chi (chineză) ori lom (thailandeză). În gândirea thailandeză..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)