50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Philippe Barraqué | Cărți de la Editura For You

Autor Philippe Barraqué | Cărți de la Editura For You
DR. PHILIPPE BARRAQUÉ

Muzicolog și meloterapeut, este fondatorul Terapiei vocale, care constă în ameliorarea durerii psihologice și fiziologice prin cântat. Este creatorul metodei Meditația cântată și predă etnomuzicologie și meloterapie.

Philippe își împărtășește experiența și pasiunea pentru voce și puterile ei vindecătoare prin intermediul multor CD-uri și cărți, printre care „Yoga du son – Conseils pratiques pour chanter vos énergies” și „Thérapies vibratoires et Fleurs de Bach”.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Mantre vindecătoare - Philippe Barraqué (include CD)

(2)
21,00 LEI 35,00 LEI

Mantrele sunt silabe sau enunțuri sacre dotate cu o puternică forță spirituală și cu numeroase virtuți terapeutice. Aceste sunete încântătoare ne-au fost lăsate moștenire prin tradiții precum budismul, șamanismul, creștinismul, ezoterismul, Cabala ebraică, Kototama, Reiki, Yoga și Zen. Mantrele fac posibilă relaționarea cu forțele divine prin incre..

-50%
Vezi

Pachet Călătorii spirituale

(0)
75,50 LEI 151,00 LEI

Camino. O călătorie a spirituluiDe-a lungul istoriei, nenumărați pelerini iluștri au mers pe Camino, parcurgând sute de kilometri prin munți și văi, orașe și sate. De la Sfântul Francisc din Assisi și Carol cel Mare până la Dante și Chaucer, toți cei care au făcut călătoria până la Santiago de Compostela au trăit revelații care ne inspiră și azi.Pe..

-50%
Vezi

Pachet Energii vindecătoare

(0)
28,00 LEI 56,00 LEI

Energia Kundalini. Activează-ți puterea pentru iluminare Revitalizează-ți existența cu energia Kundalini! Calea către iluminare nu este atât de complexă și de evazivă pe cât pare și poate fi explicată pe deplin prin mecanica trupului. Cartea Energia Kundalini îți dezvăluie secrete puternice și transformatoare pentru energia ta pe care le ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)