50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Peter Stanford | Cărți de la Editura For You

Autor Peter Stanford | Cărți de la Editura For You
PETER STANFORD

Scriitor și jurnalist, pasionat de studiul istoriei, teologiei și semnificației culturale a ideilor religioase. A scris cărțile The Devil – A Biography, Judas: The Troubling History of the Renegade Apostle și, recent, Martin Luther: Catholic Dissident.
Scrie pentru numeroase publicații prestigioase din Marea Britanie. În 2018 i-a apărut cartea What We Talk About When We Talk About Faith [Despre ce vorbim când vorbim despre credință], o sinteză a activității sale din ultimele trei decenii.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Îngerii – Peter Stanford

(1)
25,20 LEI 42,00 LEI

Un studiu profund și provocator despre prezențele diafane din viața noastră!În lumea seculară, sceptică, postcreștină a Occidentului, continuitatea credinței în îngeri pare nefirească, însă se manifestă la fel de puternică precum întotdeauna.Dar ce sunt îngerii, mai exact? Și de ce au crezut și cred în ei atât de mulți oameni, în diferite epoci și ..

-50%
Vezi

Pachet Geometria sacră

(0)
45,00 LEI 90,00 LEI

Geometria sacrăÎngerii ne vorbesc prin frumusețea și eleganța din structurile construite pe baza geometriei sacre!Examinând știința angelică a numerelor, manifestată prima dată pe Pământ în Epoca de Piatră, Richard Heath dezvăluie în Geometria sacră cum dezvoltarea conștienței umane nu a fost întâmplătoare: îngerii au ajutat la crearea Pământului, ..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)