50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Peter A. Levine | Cărți de la Editura For You

Autor Peter A. Levine | Cărți de la Editura For You

Dr. Peter A. Levine este doctor atât în biofizică medicală, cât și în psihologie. Dezvoltator al metodei Somatic Experiencing, o abordare centrată pe corp a vindecării traumelor, Dr. Levine a fost consultant în probleme legate de stres pentru NASA în cadrul proiectului zborurilor spațiale și a fost membru în echipa de psihologi de intervenție a Institutului pentru Afaceri Internaționale în cadrul programului de Responsabilitate socială pentru dezvoltarea de modalități de reacție la dezastre la scară largă și războaie etno-politice.

Cartea de succes a lui Levine Waking the Tiger – Healing Trauma. The Innate Capacity to Transform Overwhelming Experiences (tradusă în limba română la Editura For You: „Trezirea tigrului. Vindecarea traumei. Capacitatea înnăscută de a depăși experiențele copleșitoare ”) a fost tradusă în 24 de limbi. Contribuția originală a lui Levine în domeniul psihoterapiei corporale a fost răsplătită în 2010 cu „Premiul pentru realizări pe durata întregii vieți“ din partea Asociației pentru Psihoterapia Corporală din Statele Unite. De asemenea, i-au fost recunoscute contribuțiile în domeniul psihiatriei infantile și a copilului de către conducerea Centrului Reis Davis.

Peter  Levine și-a obținut doctoratul în Fizică medicală și biologică la University of California, Berkeley. El  deține și un doctorat independent în Psihologie de la International University.

De-a lungul celor peste 30 de ani de studiu în domeniul stresului și traumei, el a contribuit cu articole  valoroase la numeroase publicații medicale și științifice, incluzând capitolul despre stres din The  Handbook of Psychophysiolgy.

Cărți de Peter Levine apărute la Editura For You:

Traumă și memorie. Saga creierului și a corpului în căutarea trecutului încă viu. Ghid practic pentru înțelegerea și vindecarea amintirilor traumatice

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor. Ghidul părinților pentru a le cultiva copiilor încrederea în sine, bucuria și reziliența

Trezirea tigrului. Vindecarea traumei. Capacitatea înnăscută de a depăși experiențele copleșitoare

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelor – Dr. Peter A. Levine, Maggie Kline

(2)
17,50 LEI 35,00 LEI

Numărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere!Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, accidente, pierderi și divorțuri.Cartea Cum îi ..

-50%
Vezi

Pachet Peter Levine

(2)
55,00 LEI 110,00 LEI

Cum îi ajutăm pe copii să facă față traumelorNumărul copiilor anxioși, deprimați, hiperactivi sau retrași este uimitor de mare – și în continuă creștere! Milioane de copii trec prin agresiuni, violențe (reale ori din mass-media), abuzuri sau molestări sexuale. Mulți alții sunt traumatizați de situații „obișnuite“: proceduri medicale îngrozitoare, a..

-50%
Vezi

Pachet Vindecarea traumei

(0)
61,50 LEI 123,00 LEI

Traumă și memorieSaga creierului și a corpului în căutarea trecutului încă viu. Ghid practic pentru înțelegerea și vindecarea amintirilor traumaticePutem avea încredere în amintirile noastre?Bazându-se pe 45 de ani de tratare reușită a traumei și utilizând studii de caz din propria practică, dr. Levine susține că singurele amintiri cu adevărat util..

-50%
Vezi

Traumă și memorie – Dr. Peter A. Levine

(2)
18,50 LEI 37,00 LEI

Saga creierului și a corpului în căutarea trecutului încă viu. Ghid practic pentru înțelegerea și vindecarea amintirilor traumaticePutem avea încredere în amintirile noastre?Bazându-se pe 45 de ani de tratare reușită a traumei și utilizând studii de caz din propria practică, dr. Levine susține că singurele amintiri cu adevărat utile sunt cele care ..

-50%
Vezi

Trezirea tigrului – Dr. Peter A. Levine

(1)
19,00 LEI 38,00 LEI

De ce animalele, deși trăiesc frecvent sub diverse amenințări, sunt rareori traumatizate?Află care sunt lecțiile naturii pentru vindecarea traumei! Cartea Trezirea tigrului oferă o viziune nouă și plină de speranță despre acest domeniu sensibil. Ea pornește de la faptul că omul este o ființă unică, dotată cu instincte puternice și sănătoase. Înțele..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)