50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Paulette Kouffman Sherman | Cărți de la Editura For You

Autor Paulette Kouffman Sherman | Cărți de la Editura For You

Dr. Paulette Kouffman Sherman este eminentă psihologă specializată în terapie individuală și de cuplu, expertă în relații și life coach. Activitatea ei a fost prezentată în The NY Times, Newsweek, Match.com, „The Early Show” de la CBS. 

Dr. Sherman a scris 21 de cărți pentru care a câștigat 14 premii și care au fost traduse în 6 limbi. 

Timp de peste 20 de ani, Paulette a schimbat viața a mii de clienți și a împărtășit informații cu alte milioane de oameni prin articolele și comentariile sale în diverse medii de comunicare.


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Legea atracției în căsnicie - Dr. Paulette Kouffman Sherman

(0)
18,00 LEI 36,00 LEI

Creați-vă căsnicia ideală!Iată cartea pe care o așteptai pentru a-ți salva sau îmbunătăți relația de cuplu! Dacă îți dorești să simți din nou fericirea, romantismul și armonia în relația cu partenerul de viață, cartea Legea atracției în căsnicie îți oferă instrumente și soluții simple pentru a transforma căsnicia ideală în realitate. Dr. Paule..

-50%
Vezi

Pachet Secretele atracției

(0)
46,00 LEI 92,00 LEI

Efectul de Lună de MiereDescoperă secretul manifestării și menținerii Efectului de lună de miere! Află cum să păstrezi starea de beatitudine, pasiune, energie și sănătate din primele etape ale unei mari iubiri!Pentru majoritatea oamenilor, luna de miere a fost un moment de fericire deplină, de sănătate robustă și energie abundentă. Viața era a..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)