Reduceri de vară! Până la -80%!

Paul Conti

Paul Conti

Paul Conti s‑a născut și a crescut în Trenton, New Jersey. A fost educat la școlile publice din Hamilton, o suburbie a orașului Trenton. Mama sa a fost profesoară, iar tatăl său a fondat o companie imobiliară. Paul a studiat la University of Pennsylvania și în străinătate, în Anglia, absolvind summa cum laude în științe politice și matematică. A urmat o carieră de 4 ani în domeniul consultanței, cu patru luni de călătorie la mijloc. Fără cursuri de științe și cu dorința de a urma o facultate de medicină, Paul a participat un program premedical intensiv la Bryn Mawr College și a fost admis ulterior la Stanford Medical School.

A petrecut 7 ani acolo, incluzând pregătirea în psihiatrie, cu rotații în medicină internă și neurologie. În cele din urmă, Paul a devenit rezident‑șef la Harvard, unde a câștigat un premiu de profesor și a rămas în cadrul facultății. După ce s‑a mutat în Portland, Paul a fost recunoscut drept unul dintre cei mai buni medici din Oregon în primul său an de practică. Activitatea sa curentă include evaluarea diagnostică și tratamentul prin psihoterapieși medicație. Paul oferă, de asemenea, educație neurobiologică, precum și consultanță în domeniul afacerilor, juridic și al optimizării sănătății personale.

A fondat două clinici în ultimul deceniu, activitatea sa actuală desfășurându‑se prin intermediul Pacific Premier Group, PC. Această clinică oferă un cadru în care oameni cu aceleași idei pot practica și consulta împreună, împărtășind expertiza și dorința de excelență. Paul are birouri în Portland și New York și lucrează cu pacienți și clienți din Statele Unite și din străinătate. Interesele sale sunt diverse, dar gravitează mai ales în jurul ființei umane și al experienței subiective a acesteia în viață. Este recunoscător pentru ale sale binecuvântări, inclusiv pentru soția sa curajoasă și cu vaste realizări, pentru cele două fiice perspicace și de nestăpânit, precum și pentru familia și prietenii care l‑au ghidat spre înainte atunci când s‑a aflat în derivă.

Dr. Paul Conti este autorul cărții „Trauma. Epidemia invizibilă” publicată în limba română la Editura For You.


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet Vindecarea traumei

(0)
61,50 LEI 123,00 LEI

Traumă și memorieSaga creierului și a corpului în căutarea trecutului încă viu. Ghid practic pentru înțelegerea și vindecarea amintirilor traumaticePutem avea încredere în amintirile noastre?Bazându-se pe 45 de ani de tratare reușită a traumei și utilizând studii de caz din propria practică, dr. Levine susține că singurele amintiri cu adevărat util..

-35%
Vezi

Trauma. Epidemia invizibilă - Dr. Paul Conti

(0)
31,20 LEI 48,00 LEI

Descoperă-ți, înțelege-ți și vindecă-ți traumele!Numeroase boli se transmit subtil de la părinte la copil sau între oameni care nici nu se cunosc. Dr. Paul Conti demonstrează că exact așa se transmit și traumele: ca o epidemie scăpată de sub control și cu riscul să ne afecteze întreaga viață, deopotrivă la nivel individual și social. Trauma devine ..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)