Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

Autor Paris Rosenthal | Cărți de la Editura For You

Autor Paris Rosenthal | Cărți de la Editura For You
Paris Rosenthal

A crescut în Chicago, apoi a absolvit Quest University Canada, specializându-se în Arte liberale. Este fiica lui Amy Krouse Rosenthal – scriitoare cunoscută pentru cărțile de copii, biografiile și ghidurile practice pentru adulți pe care le-a publicat de-a lungul vieții.

Paris a continuat proiectele editoriale începute de mama ei și a inițiat unele noi, printre care se numără și cartea de față.
Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet Fii TU!

(0)
46,50 LEI 93,00 LEI

Fii tu, schimbă lumea! Un manual pentru a genera posibilități infinite și schimbare dinamicăIată o carte foarte specială. Ea este scrisă pentru visătorii acestei lumi, pentru oamenii care știu că e posibil ceva diferit, dar care n-au avut până acum instrumentele necesare. Și dacă ți-aș spune că instrumentele există? Posibilitățile la care ai v..

-50%
Vezi

Programul 1, 2, 3. Jurnal pentru stimularea creativității prin liste în trei pași – Paris Rosenthal

(2)
12,50 LEI 25,00 LEI

Fiecare nouă zi e diferită de toate celelalte câte au trecut. Pentru că îți oferă șansa de a încerca mereu ceva nou. Sau de a privi lumea dintr-o perspectivă inedită. Dar, mai înainte, adună-ți ideile răzlețe în aceste pagini și vei vedea cum gândurile tale prind contur. Nu doar că vei alunga monotonia și blazarea, dar... tot privind spre viit..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)