Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Nancy Nester | Cărți de la Editura For You

Autor Nancy Nester | Cărți de la Editura For You
NANCY A. NESTER

Este doctor în Ştiinţe Metafizice și maestru Reiki.

De la o vârstă fragedă, Nancy a comunicat cu îngerii şi cu alte energii ale Fiinţelor de Lumină, primind chiar călăuzire de la acestea. Experienţele sale de viaţă i­au creat dorinţa de a­şi pune întrebări şi de a explora. Ca profesionist în domeniul dreptului, timp de mai mult de 35 de ani, Nancy a câştigat o valoroasă cunoaştere despre minţile şi inimile clienţilor, învăţând compasiunea pentru toate evenimentele şi circumstanţele vieţii.

Doctoratul lui Nancy în Metafizică şi calificările obţinute în studiile religioase, cu precădere în domeniul comparării religiilor lumii, i­au adus mii de clienţi şi studenţi, în ultimii 35 de ani.
Fiind Maestru de Reiki timp de mulţi ani, ea are un cabinet activ de Reiki şi predă această tehnică la toate nivelurile de învăţare. Este preot hirotonisit la „Alianţa Iubirii Divine”, oferind consiliere relaţională şi spirituală. Fiind fondator şi director al „Centrului Spiritual al Înţelep­ciunii Străvechi” (ADL), Nancy a reuşit să creeze un centru metafizic şi spiritual cu servicii complete, care îi oferă fiecărui individ o cheie către accesarea înţelepciunii sinelui. Creatoare a centrului „Restructurarea tiparelor bioenergetice”, Nancy a creat şi tehnica revoluţionară cunoscută ca „Porţile lui Quan Yin”, combinând învăţături străvechi (care nu au fost publicate niciodată) cu vibraţia vindecării prin compasiune.

Este director al Clear Light Arts, ADL, codirector al „Institutului Vindecării Celulare Multidimensionale” și al „Şcolii misterelor ‑ Al treilea ochi al lui Horus”. Nancy este şi profesor practicant al tehnicii Heart & Soul Healing, combinând energia Reiki cu trei tehnici puternice din „Heart & Soul Healing” în sesiunea ei personală de „Energie Combinată”. Prin experienţe adiţi­ onale ca hipnoterapeut clinic, combinate cu o cunoaştere vizuală şi empatică, Nancy a ajutat mii de indivizi din întreaga lume să­şi acceseze mintea subconştientă şi să se elibereze de tiparele fizice, emoţionale şi spirituale ale trecutului.

Nu există niciun Producător.