2+1 GRATUIT LA CĂRȚI, 40% REDUCERE la PACHETE!

Autor Miroslav Radman | Cărți de la Editura For You

Autor Miroslav Radman | Cărți de la Editura For You
Miroslav Radman

Este unul dintre giganții biologiei moleculare, unul dintre cei mai importanți exploratori ai mecanismelor de reparare a ADN-ului.

Profesor de biologie celulară la Facultatea de Medicină a Universității René Descartes, membru din 2002 al Academiei de Știință, posesor al marelui premiu Inserm 2003 pentru cercetări medicale, recompensat cu nenumărate premii științifice, între care premiul european FEMS Andre Lwoff 2011 pentru contribuțiile excepționale în domeniul microbiologiei.

Radman ține conferințe în întreaga lume, a publicat în cele mai mari reviste internaționale şi conduce, la Split, un institut internațional de științe legate de viață.
Vedere Grid:
-66%
Vezi

Dincolo de limitele noastre biologice – Miroslav Radman

(1)
5,00 LEI 14,50 LEI

Secretele longevităţiiDeparte de a fi doar prezentarea şi justificarea ştiinţifică a unui proiect al biologului Miroslav Radman şi al echipei sale, cartea Dincolo de limitele noastre biologice se constituie, într-un mod deosebit de incitant, într-un stimulent pentru voinţa noastră, a oamenilor, exprimată atât la nivel oficial, de către autorităţi, ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)