50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Mike Robbins | Cărți de la Editura For You

Autor Mike Robbins | Cărți de la Editura For You

Mike Robbins este autorul unor bestselleruri traduse în peste 15 limbi. Este un speaker foarte căutat, susținând discursuri și seminare peste tot în lume. Mike lucrează cu persoane individuale, echipe și organizații, învățândui pe cei care participă la evenimentele susținute de el să se prețuiască pe ei înșiși și pe ceilalți, să fie sinceri, să lucreze bine împreună, să ajungă cu ușurință la rezultatele dorite și să evalueze lucrurile în mod rațional. Printre clienții săi se numără organizații de top din întreaga lume, precum Google, Wells Fargo, Adobe, Gap, Departamentul Muncii al Satelor Unite, Charles Schwab, Twitter, echipa San Francisco Giants, eBay și multe altele.

Mike este membru în National Speakers Association și unul dintre cei sub 10% dintre speakerii profesioniști din întreaga lume care au obținut prestigioasa distincție de speaker profesionist autorizat: Certified Speaking Professional (CSP).Este colaborator permanent din 2008 la The Huffington Post, iar activitatea lui a fost prezentată la ABC News, la Oprah, la The Washington Post și la multe alte instituții massmedia.

Mike locuiește în Regiunea Golfului San Francisco, cu soția sa, Michelle, și cu cele două fiice ale lor, Samantha și Rosie.

Cărți de Mike Robbins apărute la Editura For You:

CARTE BESTSELLER Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi. Ghid pentru compasiunea de sine și puterea de a­ți depăși obișnuințele

Sinele integral. Cum să obții succesul deblocându-ți creativitatea, relațiile și performanța

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi – Mike Robbins

(1)
22,80 LEI 38,00 LEI

După o carieră de succes întreruptă de o accidentare, Mike Robbins a trebuit să învețe cine este el de fapt. Și-a dat rapid seama că autocritica și nesiguranța pe care le simțea sunt o epidemie în cultura noastră bazată pe muncă, bani, aspect etc. În Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi, Mike analizează relația delicată pe care o ave..

-50%
Vezi

Pachet Alege să devii

(0)
52,50 LEI 105,00 LEI

Alege să devii Călătoria incitantă și transformatoare pe care a inițiat-o Editura For You acum două decenii și jumătate a condus la conștientizarea din numeroase perspective a relației dintre corp, minte și spirit, prin diverse ipostaze ale descoperirii de sine, așternute cu har și profunzime în cărți valoroase. Autorii publicați sub sigla edi..

-50%
Vezi

Pachet Mike Robbins

(1)
28,00 LEI 56,00 LEI

Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbiO carte revoluționară despre unul dintre cele mai importante și mai dificile aspecte ale vieții: relația cu noi înșine.„În cei 40 de ani de viață ai mei, dar în special în ultimii 13, de când sunt antrenor spiritual, speaker și scriitor, am observat că nu succesul, mai mare sau mai mic, și nici circumst..

-40%
Vezi

Sinele integral – Mike Robbins

(2)
16,80 LEI 28,00 LEI

În mediul de lucru de astăzi, linia dintre viața profesională și cea personală este mai neclară ca niciodată. Orice ni se întâmplă în viața privată, indiferent dacă e stresant, dureros sau vesel, ne afectează și la serviciu – și invers. Iar în numele eficienței, ne punem între paranteze sinele autentic...Mike Robbins ne arată cum să lucrăm mai bine..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)