40% reducere!

Autor Michelle Buchanan | Cărți de la Editura For You

Autor Michelle Buchanan | Cărți de la Editura For You

Michelle Buchanan studiază numerologia de peste 30 de ani. A fost consilieră spirituală pentru revista Womans Day din Noua Zeelandă, precum și numerologă pentru emisiunea Good Morning de la Television New Zealand.

Michelle oferă citiri personale, workshopuri și seminare oamenilor din întreaga lume. Este și o talentată cântăreață/compozitoare și mamă dedicată a doi copii. Locuiește în Auckland, Noua Zeelandă.

Cartea Numerologia pe înţelesul tuturor. Descoperă-ţi viitorul, scopul vieţii şi destinul cu ajutorul numelui şi al datei de naştere, scrisă de Michelle Buchanan, face parte cărți despre numerologie de la Editura For You.

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Numerologia pe înțelesul tuturor - Michelle Buchanan

(2)
19,80 LEI 33,00 LEI

Înțelege energiile de care dispui și lucrează cu ele!Data nașterii și numele îți spun multe despre scopul vieții tale și te ajută să iei decizii în cunoștință de cauză. Răspunsurile sunt ușor de descoperit prin numerologie!Michelle Buchanan, autoarea cărții Numerologia pe înțelesul tuturor, te învață cum să-ți transformi viața prin înțelepciunea ac..

-50%
Vezi

Pachet Numerologie

(0)
61,50 LEI 123,00 LEI

Manual de numerologieGhidul perfect pentru a înțelege puterea numerelor!Manual de numerologie dezvăluie semnificația numerelor din viața ta și îți permite să înțelegi legătura dintre tiparele tale numerologice și nivelul tău de abundență, sănătate și bunăstare generală. Studierea numerelor îți oferă o modalitate simplă și precisă de a-ți descifra e..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)