40% reducere!

Autor Mary Lynch Barbera | Cărți de la Editura For You

Autor Mary Lynch Barbera | Cărți de la Editura For You

Dr. Mary Lynch Barbera, RN, BCBA-D, a „căzut“ în lumea autismului la sfârșitul anilor 1990, când primul ei fiu, Lucas, a început să prezinte semne de autism. De-a lungul următoarelor două decenii, Mary s-a transformat dintr-un părinte copleșit și confuz într-o analistă comportamentală certificată la nivel de doctorat (BCBA-D) și în autoarea cărții The Verbal Behavior Approach: How to Teach Children with  Autism and Related Disorders (tradusă în limba română la Editura For You: Terapia axată pe comportamentele verbale. Cum îi educăm pe copiii cu autism sau cu alte afecțiuni de dezvoltare). 

Mary susține conferințe în întreaga lume, este autoare de podcasturi și creatoare de cursuri online, iar pentru activitatea desfășurată a primit numeroase premii. Misiunea ei este de a-i ajuta pe părinți și specialiști să schimbe cursul autismului (sau al semnelor de autism) pentru milioane de copii din întreaga lume.

Cărți de Mary Lynch Barbera publicate la Editura For You:

Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autism. Metoda Turn Autism Around pentru semnele timpurii de autism

Terapia axată pe comportamentele verbale. Cum îi educăm pe copiii cu autism sau cu alte afecțiuni de dezvoltare


Vedere Grid:
-40%
Vezi

Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autism - Dr. Mary Lynch Barbera

(0)
25,80 LEI 43,00 LEI

Metoda Turn Autism Around pentru semnele timpurii de autismCartea Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autism este special concepută pentru a ajuta familiile să abordeze dificultățile inerente tulburărilor din spectrul autist. Dr. Mary Lynch Barbera oferă sfaturi și soluții eficiente privind dificultățile legate de alimentație, somn, îngrijire co..

-50%
Vezi

Pachet Terapie pentru autism - Mary Lynch Barbera

(0)
34,00 LEI 68,00 LEI

Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autismMetoda Turn Autism Around pentru semnele timpurii de autismCartea Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autism este special concepută pentru a ajuta familiile să abordeze dificultățile inerente tulburărilor din spectrul autist. Dr. Mary Lynch Barbera oferă sfaturi și soluții eficiente privind dificultăț..

-40%
Vezi

Terapia axată pe comportamentele verbale – Mary Lynch Barbera

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

Metoda comportamentului verbal (VB) este o formă de analiză comportamentală aplicată (ABA) care se bazează pe analiza comportamentului verbal, aşa cum o face B.F. Skinner şi care funcţionează foarte bine în cazul copiilor care au abilităţi minime sau inexistente de limbaj. În această carte, Mary Lynch Barbera se bazează pe propria ei experienţă, ca..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)