50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Marsha M. Linehan | Cărți de la Editura For You

Autor Marsha M. Linehan | Cărți de la Editura For You

Dr. Marsha M. Linehan este profesoară emerită de psihologie în Departamentul de psihologie al Universității din Washington și directoare emerită a clinicilor de cercetare și terapie comportamentală din proiecte care dezvoltă noi tratamente și evaluează eficacitatea acestora pentru tulburări severe, suicidare și multidiagnostice. 

Este creatoarea terapiei dialectic-comportamentale (DBT), tratament dezvoltat inițial pentru comportamente suicidare, apoi extins la tratamentul tulburării de personalitate borderline și al altor tulburări mentale severe și complexe, în special cele care implică o dereglare emoțională gravă. În comparație cu celelalte intervenții clinice pentru comportamente suicidare, DBT este singurul tratament care s-a dovedit eficient în mai multe studii independente de cercetare. 

Dr. Linehan este membră în numeroase organizații științifice și din domeniul psihoterapiei și a primit numeroase premii pentru contribuțiile sale clinice și de cercetare la studiul și tratamentul comportamentelor suicidare. 

Dr. Marsha M. Linehan este autoarea cărții bestseller internațional Tratamentul cognitiv-comportamental pentru tulburarea de personalitate de tip borderline, considerată Biblia DBT și publicată în limba română la Editura For You.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Tratamentul cognitiv-comportamental pentru tulburarea de personalitate de tip borderline - Dr. Marsha M. Linehan

(0)
100,20 LEI 167,00 LEI

Cuprinsul cărții este disponibil mai jos!Pentru clinicianul obișnuit, persoanele cu tulburare de personalitate borderline (TPB) reprezintă adesea cele mai provocatoare cazuri, aparent insolubile. Cartea de față prezintă terapia dialectic-comportamentală (DBT), așa cum a conceput-o și dezvoltat-o creatoarea ei, dr. Marsha M. Linehan, pentru tratarea..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)