50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Mark Woods | Cărți de la Editura For You

Autor Mark Woods | Cărți de la Editura For You

Mark Woods a făcut reportaje de interes naţional și internaţional pentru Press Association, cea mai bună agenţie de știri din Marea Britanie. Este activ în organizaţia caritabilă Comic Relief și conduce o companie de producţie independentă.Nașterea primului său fiu l-a inspirat să scrie cartea de faţă, devenită bestseller internaţional. În cărţile sale, combină înţelepciunea taţilor cu experienţă și cele mai recente cercetări cu numeroasele lui greșeli pentru a-l ajuta pe tatăl modern să descurce cu brio în cea mai importantă și mai plăcută slujbă pe care o va avea vreodată.

A treia sa carte, Planet Parent, dezvăluie modul în care diferite culturi și ţări abordează parentingul și sfaturile și trucurile pe care le putem învăţa unul de la celălalt.

Mark Woods este autorul cărții O să fiu tătic! Tot ce trebuie să știi ca să devii un tată desăvârșit publicată în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

O să fiu tătic! – Mark Woods

(1)
22,80 LEI 38,00 LEI

O să aveți un copil! În fine, partenera ta îl aduce pe lume, dar asta înseamnă că și tu îl aduci. Nu literalmente, desigur, însă vei trece și tu prin cele nouă luni de hormoni zburători, masaje și emoții, nerăbdare și nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodată! A început cea mai importantă călătorie a vieții tale. Vei fi tată și te..

-50%
Vezi

Pachet O să fiu tată!

(0)
36,50 LEI 73,00 LEI

O să fiu tătic! O să aveți un copil! În fine, partenera ta îl aduce pe lume, dar asta înseamnă că și tu îl aduci. Nu literalmente, desigur, însă vei trece și tu prin cele nouă luni de hormoni zburători, masaje și emoții, nerăbdare și nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodată! A început cea mai importantă călătorie a vieții ta..

-50%
Vezi

Pachet pentru tătici

(0)
40,50 LEI 81,00 LEI

O să fiu tătic! O să aveți un copil! În fine, partenera ta îl aduce pe lume, dar asta înseamnă că și tu îl aduci. Nu literalmente, desigur, însă vei trece și tu prin cele nouă luni de hormoni zburători, masaje și emoții, nerăbdare și nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodată! A început cea mai importantă călătorie a vieții tale. V..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)