Reduceri de vară! Până la -80%!

Mantak Chia

Mantak Chia

La 6 ani, Mantak Chia a învățat de la călugării budiști cum să-și „liniștească mintea“. În gimnaziu, a învățat boxul tradițional thailandez și a dobândit curând abilități considerabile în aikido, yoga și Tai Chi. Studiile sale despre modul de viață l-au condus la stăpânirea unei mari varietăți de discipline ezoterice sub îndrumarea mai multor maeștri, printre care Maestrul I Yun, Maestrul Meugi, Maestrul Cheng Yao Lun și Maestrul Pan Yu.

Pentru a înțelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, el a studiat, de asemenea, anatomia și științele medicale occidentale.

Maestrul Chia și-a predat sistemul de practici de vindecare și energizare la zeci de mii de cursanți, a format câteva mii de instructori și practicanți în întreaga lume și a înființat centre de studiu și practică taoistă în numeroase țări. În iunie 1990, a fost onorat de Congresul Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong, care l-a numit Maestrul de Qi Gong al anului.

Mantak Chia este coautorul cărții Detoxifierea cosmică. Abordarea taoistă asupra purificării interioare, publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Detoxifierea cosmică - Mantak Chia și William U. Wei

(0)
27,30 LEI 42,00 LEI

Abordarea taoistă asupra purificării interioare. Purifică-ți cele 9 deschideri ale corpului pentru detoxifiere și autovindecare!Corpul are capacitatea înnăscută de a se vindeca singur, o abilitate blocată de toxinele din alimentele pe care le ingerăm și de blocajele energetice cauzate de boli și de alte obstacole din viața noastră. Aceste blocaje t..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)