Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Madan Kataria | Cărți de la Editura For You

Autor Madan Kataria | Cărți de la Editura For You

Dr. Madan Kataria, cunoscut ca „Guru al râsului” (The Times, Marea Britanie), este fondatorul mișcării de yoga prin râs, care a început în 1995 în Mumbai.

Dr. Madan Kataria este autorul cărții Yoga prin râs publicată. Practici zilnice pentru sănătate şi fericire publicată în limba română la Editura For You.

Renumit conferențiar motivațional pentru corporații și organizații din întreaga lume, a organizat seminare și ateliere pentru UBS, Emirates Bank, IBM, Hewlett-Packard și Volvo, printre multe altele. A fost prezentat la Oprah Winfrey Show, CNN și ABC și este asociat cu un număr tot mai mare de proiecte de cercetare medicală ce analizează beneficiile râsului.

Retras din practica medicală, își dedică tot timpul scrierii, predării, antrenării și instruirii liderilor în tehnici de râs pentru a încuraja răspândirea cluburilor de râs. El este creatorul Zilei Mondiale a Râsului, extrem de populară, care se sărbătorește în prima duminică de mai.

 

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Yoga prin râs – Dr. Madan Kataria

(1)
24,05 LEI 37,00 LEI

Toți ne dorim sănătate și fericire, dar suntem mai degrabă stresați, deprimați, dormim puțin și prost, avem adeseori gânduri negative și ne simțim izolați... Hai să ne readucem bucuria în viață! Yoga prin râs este soluția!Nu ai nevoie de echipament, nici de cursuri scumpe, nici măcar de simțul umorului! Cartea Yoga prin râs te învață cum să aduci r..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)