40% reducere!

Lissa Rankin

Lissa Rankin
Dr. Lissa Rankin este autoarea cărții Mind Over Medicine, bestseller New York Times, care precedă Medicina sacră, precum și a altor 6 cărți. Ea este fost medic ginecolog și obstetrician, fondatoare a programului de certificare de la WHMI pentru medici și terapeuți, cercetătoare în domeniul remisiei radicale și fondatoare a organizației nonprofit Heal at Last. Dr. Rankin este o ambasadoare pasionată a medicinei legate de traume, a abordărilor integrative pentru tratarea bolilor cronice și a legăturii dintre știință și spiritualitate. Cele patru discursuri TEDx ale sale au fost vizionate de peste 5 milioane de ori, iar emisiunile sale speciale de televiziune Heal Yourself: Mind Over Medicine și The Fear Cure au fost vizionate pe scară largă la Public Broadcasting Service (PBS). 

Dr. Rankin este și activistă în domeniul justiției sociale, militând pentru echitate în domeniul sănătății, antirasism în medicină și în învățătura spirituală și reforma sistemului de sănătate. Dorința ei de a democratiza modalitățile de vindecare prin medicina sacră și de a asigura echitatea în materie de sănătate pentru persoanele oprimate și marginalizate a inspirat‑o să conducă cel mai recent proiect al său, Heal at Last, o organizație nonprofit 501(c)3, modelată după programele în 12 pași, care își propune să contribuie la tratarea epidemiei de singurătate și să scoată metodele de vindecare a traumelor de ultimă generație și alte remedii sacre din statutul lor actual de bunuri de lux, făcând aceste modalități de vindecare disponibile și accesibile oricui are nevoie de ele, indiferent de statutul socioeconomic, rasă sau orientare sexuală.

Dr. Rankin locuiește în Marin County, California, împreună cu fiica sa, Mira, și cu colega de casă, April. Este pasionată de drumeții, ritualistă în natură, dansatoare, cântăreață, pictoriță, bucătăreasă, preparatoare de ciocolată brută și DJ amator.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Medicina sacră. Misiunea unui medic de a desluși misterele vindecării - Dr. Lissa Rankin

(1)
37,20 LEI 62,00 LEI

De ce unii oameni fac totul bine și rămân totuși bolnavi, în timp ce alții par să nu facă nimic extraordinar, dar se recuperează complet? Cum funcționează vindecarea prin credință? Ce se află în spatele fenomenului de remise spontană? Oare suntem predispuși la miracole?Dorind să descopere de ce se îmbolnăvesc oamenii de fapt și ce îmbunătățește cu ..

-50%
Vezi

Pachet Medicină spirituală

(0)
57,00 LEI 114,00 LEI

Medicina sacră. Misiunea unui medic de a desluși misterele vindecării De ce unii oameni fac totul bine și rămân totuși bolnavi, în timp ce alții par să nu facă nimic extraordinar, dar se recuperează complet? Cum funcționează vindecarea prin credință? Ce se află în spatele fenomenului de remise spontană? Oare suntem predispuși la miracole?Dorin..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)