50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Leo Angart | Cărți de la Editura For You

Autor Leo Angart | Cărți de la Editura For You

Leo Angart sa născut în Danemarca și a trăit în Asia timp de mai bine de 30 de ani, preponderent în Hong Kong. În prezent, locuiește în München.

Leo a purtat ochelari mai bine de 26 de ani, înainte să descopere cum săși recâștige vederea normală, în 1991. Lucrul cel mai remarcabil legat de descoperirea sa este că a fost realizată prin metode aflate în afara metodelor tradiționale de îmbunătățire a vederii. Leo a combinat cunoștințele sale de Programare Neurolingvistică cu mulți ani de experiență în ai ajuta pe oameni săși recâștige vederea. Șia cristalizat metodologia în exerciții simple, specifice fiecărei probleme în parte. Un fapt foarte important este că acestea dau rezultate rapide.

Cartea de față e scrisă în special pentru oamenii cu probleme obișnuite de vedere, precum miopia, prezbitismul, astigmatismul, problemele de coordonare oculare, strabismul și ambliopia. În cadrul populației chineze din Asia, rata de miopie a depășit deja nivelul de 80%! Leo simte că trebuie făcut ceva pentru remedierea acestui lucru. El spune: „Soluția unei bune vederi nu este în optometrie. Ochelarii doar dau impresia că îți corectează vederea. După cum știi, odată cu înlăturarea ochelarilor, ești din nou miop. Abordarea mea cu privire la Antrenarea Ochilor îți va oferi din nou vederea naturală, pe care natura a intenționat să o ai.“

Începând din 1996, Leo a condus seminare de Antrenarea Ochilor la sfârșit de săptămână, de mai mult de 25 de ori în fiecare an, în orașe din întreaga lume. Seminarele lui sunt foarte frecventate, pentru că oferă modul practic de efectuare a Antrenării Ochilor. Leo îți va oferi motivația și pașii specifici. În schimb, responsabilitatea efectuării exercițiilor îți aparține. Partea încurajatoare este că vei vedea îmbunătățiri aproape imediat.

Cartea bestseller Să ne îmbunătățim vederea în mod natural, ușor, eficient și cu rezultate rapide. Exerciții pentru vindecarea miopiei, prezbitismului, astigmatismului și altor afecțiuni ale ochilor scrisă de Leo Angart este publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Să ne îmbunătățim vederea în mod natural, ușor, eficient și cu rezultate rapide – Leo Angart

(2)
28,20 LEI 47,00 LEI

Atelierele „Vision Training” susținute de Leo Angart în întreaga lume au adus vedere limpede pentru mii de oameni care credeau că nu se vor mai putea bucura de lectură sau de admirarea naturii, nici de observarea la timp a indicatoarelor rutiere. Cartea Să ne îmbunătățim vederea sintetizează munca teoretică și practică a cunoscutului terapeut și of..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)