Comandă de 150 lei și primești 4 cărți cadou + transport gratuit.

Autor Lara Owen | Cărți de la Editura For You

Autor Lara Owen | Cărți de la Editura For You

Lara Owen s-a născut în Anglia în 1955. A absolvit Universitatea din Warwick, apoi a studiat medicina chineză în Marea Britanie și China. După mai mulți ani de practică, și-a dat seama că interesul ei cel mai profund are legătură cu visele clienților săi, cu stările lor interioare și cu problemele relaționale și, de asemenea, că dorea să-și facă timp pentru a scrie. Ea a făcut o schimbare de carieră și, de atunci, combină scrisul cu psihoterapia.

Lara a studiat dinamica relațiilor, ca parte a pregătirii ei psihologice, timp de cinci ani, în Elveția și SUA, și lucrează cu persoane și cupluri de la începutul anilor 1990. Este autoarea cărții Sângele ei este aur (mai târziu republicată cu titlul Onorând menstruația), o carte revoluționară despre efectele psihologice și fizice ale atitudinilor culturale asupra menstruației. A ținut conferințe în toată lumea despre sănătate și spiritualitate și despre scrierea creativă și procesul creativ.

Lara a călătorit foarte mult și a trăit pe coasta de vest a SUA timp de 15 ani. Ea își împarte acum timpul între sud-vestul Angliei și sud-vestul Franței și lucrează cu clienți din întreaga lume, prin telefon și online.

Cărți de Lara Owen apărute la Editura For You:

Iubirea începe la 40 de ani. Ghid pentru a o lua de la capăt (coautoare Cherry Gilchrist)

 

Nu există niciun Producător.