50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Lara Hocheister | Cărți de la Editura For You

Autor Lara Hocheister | Cărți de la Editura For You

Fondatoarea renumitei școli Flow and Grow Kids Yoga, Lara Hocheister a format peste 300 de practicanți de yoga și mindfulness și a lucrat cu sute de educatori, profesioniști în sănătate mintală, yoghini, instructori de mindfulness, părinți și specialiști în starea de bine. Are peste 15 ani de experiență în studierea, predarea și trăirea căii yoga. Până în prezent, ea a predat peste 9 000 de ore de cursuri de yoga și mindfulness. Predă mai multe tipuri de yoga, la diverse vârste, cu accent pe concentrare, relaxare și obiceiuri sănătoase.

Lara Hocheister este autoarea cărții Mindfulness pentru începători în 10 minute pe zi. Moment de conștientizare pentru claritate și calm de dimineața până seara, publicată în limba română la Editura For You.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Mindfulness pentru începători în 10 minute pe zi - Lara Hocheister

(0)
19,20 LEI 32,00 LEI

Găsește pacea și scapă de stres în orice moment al zilei cu 10 minute de mindfulness!Indiferent dacă ai o dimineață agitată, o zi plină nonstop sau o seară ocupată, acest ghid de mindfulness îți arată cum să iei o pauză și să-ți liniștești mintea și sufletul. Indiferent de nivelul tău de experiență, exercițiile simple din cartea Mindfulness pentru ..

-50%
Vezi

Pachet Mindfulness pentru începători

(0)
28,50 LEI 57,00 LEI

Conștiență deplină în 21 de zile Cum te ajută mindfulnessul să reduci anxietatea și să cultivi starea de calmÎn lumea din ce în ce mai rapidă de astăzi, este dificil să găsești momente în care să-ți tragi respirația, să-ți recâștigi echilibrul interior și doar... să fii. Cartea Conștiență deplină în 21 de zile este un ghid simplu, dar profund,..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)