50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Kyle Gray | Cărți de la Editura For You

Autor Kyle Gray | Cărți de la Editura For You

Kyle Gray a avut întâlniri spirituale încă de la o vârstă fragedă. Când avea doar 4 ani, sufletul bunicii lui l-a vizitat de dincolo de mormânt.

Crescând, Kyle a avut întotdeauna capacitatea de a auzi, simți și vedea ceea ce depășește simțurile naturale, iar în timpul adolescenței a descoperit puterea și dragostea îngerilor.

În prezent, Kyle este unul dintre cei mai importanți experți în îngeri din lume și își dedică viața pentru a-i aju-ta pe alții să-și descopere darurile spirituale. El prezintă îngerii și spiritualitatea într-un mod accesibil pentru publicul modern și face ca înţelepciunea şi cunoștințele spirituale străvechi să fie relevante pentru cititorul de astăzi.

Kyle a apărut la emisiuni și programe televizate, precum Loose Women și This Morning, și a fost invitat la Radio BBC. Ține discursuri și conferințe în întreaga lume, iar evenimentele la care a participat în  Marea Britanie și Europa sau desfășurat „cu casa închisă“.

Kyle este stabilit în Glasgow, Scoția. A scris 7 cărți de succes și este co-creatorul a 3 pachete de cărți-oracol.

Cărți de Kyle Gray apărute la Editura For You:

Conectarea cu îngerii pe înțelesul tuturor. Cum să-ți vezi, să-ți auzi și să-ți simți îngerii

Maeștrii Înățați și înțelepeciunea străveche. Activări pentru conectarea cu ghizii spirituali universali

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvențelor numerice

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Conectarea cu îngerii pe înțelesul tuturor – Kyle Gray

(1)
16,80 LEI 28,00 LEI

Află cum să comunici cu îngerii și cum să le interpretezi semnele pentru vindecare, sprijin și îndrumare!Kyle Gray este unul dintre cei mai căutați experți în îngeri din Marea Britanie. El și-a descoperit darul spiritual la frageda vârstă de 4 ani și acum își dedică viața pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și cultive propriile talente intuitive.În car..

-40%
Vezi

Maeștrii Înălțați și înțelepciunea străveche - Kyle Gray

(0)
25,20 LEI 42,00 LEI

Maeștrii Înălțați te așteaptă să le ceri sprijinul!Descoperă instrumente noi și înțelepciune străveche pentru a te conecta cu Maeștrii Înălțați și pentru a primi îndrumarea, vindecarea, protecția și sprijinul lor pe calea ta spirituală. Kyle Gray, cunoscut expert în îngeri, îți oferă prin cartea Maeștrii Înălțați și înțelepciunea străveche pri..

-50%
Vezi

Numerele îngerilor – Kyle Gray

(1)
15,00 LEI 30,00 LEI

Vezi peste tot secvențe numerice precum 11:11 și 4:44?Dacă vezi întotdeauna aceleași numere repetate – de la plăcuțe de înmatriculare până la chitanțe și ceasuri digitale –, este posibil ca îngerii tăi să-ți trimită un mesaj.Îngerii sunt mesageri divini care există în diverse forme în aproape fiecare religie și cultură, încă din zorii timpului. În ..

-50%
Vezi

Pachet Divinul feminin

(0)
60,00 LEI 120,00 LEI

ArhanghelițeleRevendică-ți puterea cu învățăturile pierdute ale femininului divinTrezește-ți înțelepciunea feminină divină cu ajutorul Arhanghelițelor și descoperă cum să te conectezi cu energia lor și să lucrezi cu ea pentru vindecare, dragoste, bucurie și echilibru!Arhanghelii sunt cunoscuți de mult timp ca păzitorii noștri puternici și masculini..

-50%
Vezi

Pachet Îndrumare de la Îngeri

(1)
29,00 LEI 58,00 LEI

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvențelor numericeVezi peste tot secvențe numerice precum 11:11 și 4:44?Dacă vezi întotdeauna aceleași numere repetate – de la plăcuțe de înmatriculare până la chitanțe și ceasuri digitale –, este posibil ca îngerii tăi să-ți trimită un mesaj.Îngerii sunt mesageri divini care există în diverse forme în apr..

-50%
Vezi

Pachet Îngerii sunt cu tine

(0)
55,50 LEI 111,00 LEI

Conectarea cu îngerii pe înțelesul tuturor Află cum să comunici cu îngerii și cum să le interpretezi semnele pentru vindecare, sprijin și îndrumare!Kyle Gray este unul dintre cei mai căutați experți în îngeri din Marea Britanie. El și-a descoperit darul spiritual la frageda vârstă de 4 ani și acum își dedică viața pentru a-i ajuta pe ceilalți ..

-50%
Vezi

Pachet Kyle Gray

(0)
113,50 LEI 227,00 LEI

Conectarea cu îngerii pe înțelesul tuturorAflă cum să comunici cu îngerii și cum să le interpretezi semnele pentru vindecare, sprijin și îndrumare!Kyle Gray este unul dintre cei mai căutați experți în îngeri din Marea Britanie. El și-a descoperit darul spiritual la frageda vârstă de 4 ani și acum își dedică viața pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și ..

-50%
Vezi

Pachet Ridică-ți vibrația - Kyle Gray

(0)
63,50 LEI 127,00 LEI

Ridică-ți vibrația. Instrumente cu vibrație ridicată pentru trezirea spiritualăTotul este compus din energie, inclusiv tu!Îți exprimi și manifești energia în tot ce creezi, experimentezi și atragi. Chiar acum, Universul te cheamă să-ți aliniezi viața la o frecvență energetică mai înaltă și ai ocazia în orice moment să-ți ridici vibrația. Lasă-l pe ..

-50%
Vezi

Pachet Vibrație înaltă - Kyle Gray

(0)
84,50 LEI 169,00 LEI

Maeștrii Înălțați și înțelepciunea străvecheMaeștrii Înălțați te așteaptă să le ceri sprijinul!Descoperă instrumente noi și înțelepciune străveche pentru a te conecta cu Maeștrii Înălțați și pentru a primi îndrumarea, vindecarea, protecția și sprijinul lor pe calea ta spirituală. Kyle Gray, cunoscut expert în îngeri, îți oferă prin cartea Maeș..

-40%
Vezi

Ridică-ți vibrația. Instrumente cu vibrație ridicată pentru trezirea spirituală - Kyle Gray

(0)
27,60 LEI 46,00 LEI

Totul este compus din energie, inclusiv tu!Îți exprimi și manifești energia în tot ce creezi, experimentezi și atragi. Chiar acum, Universul te cheamă să-ți aliniezi viața la o frecvență energetică mai înaltă și ai ocazia în orice moment să-ți ridici vibrația. Lasă-l pe Kyle Gray să-ți fie ghid în această ascensiune!Cartea Ridică-ți vibrația concen..

-40%
Vezi

Ridică-ți vibrația. Set ghid + cărți-oracol - Kyle Gray

(0)
48,60 LEI 81,00 LEI

Cărțile-oracol Ridică-ți vibrația sunt un instrument spiritual puternic pentru a-ți îmbrățișa scopul și a trăi o viață cu vibrații înalte. Descoperă cum să reflectezi asupra înțelepciunii înnăscute a inimii și a sufletului tău, cum să-ți activezi fluxul centrelor de energie spirituală și să aduci vibrații înalte în tot ceea ce faci.Fiecare carte-or..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)