Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Kirsty Gallagher | Cărți de la Editura For You

Autor Kirsty Gallagher | Cărți de la Editura For You

Kirsty Gallagher este mentoră în lucrul cu magia Lunii, specialistă în alinierea sufletească și coach de transformare, profesoară de yoga și de meditație, cu o pasiune molipsitoare pentru viață.

De peste 10 ani, ea împărtășește beneficiile pe care yoga și Luna le au în schimbarea vieții, susținând cursuri, ateliere, sesiuni private și corporative. A susținut peste 80 de retreaturi în întreaga lume. E fondatoarea comunității online Lunar Living, care te învață cum să împletești înțelepciunea străveche a Lunii cu viața modernă, de zi cu zi.

Kirsty lucrează alături de femei, ajutându-le să se realinieze cu ciclurile ancestrale, cu ritmurile și fluxurile naturale, să se reconecteze cu scopul lor autentic. Împletind înțelepciunea Lunii cu îndrumarea sufletească, astrologia și metodele de ultimă oră din coaching, Kirsty își ajută cursanții să-și depășească îndoielile, fricile și autosabotajul pentru a-și regăsi conexiunea interioară profundă și sensul vieții.

Pe lângă un program complet de predare și coaching, Kirsty oferă servicii de wellness, programe, discuții și ateliere de lucru inspirate de Lună, yoga, îngrijirea de sine, gestionarea stresului, meditație și mindfulness în afaceri. Ea este ambasadoare a moștenirii lululemon și conduce regulat ateliere (vindecare cu cristale, magie lunară, stres și rezistență, yoga de birou etc.) pentru Selfridges.

A predat recent yoga la House of Fit for Fitbit și a vorbit la Mind Body Spirit, Women’s Health Live, Om Yoga Show, Wilderness Festival, Sweat and Sound și festivalul Sweatlife de lululemon.

Este colaboratoare obișnuită pentru presă cu materiale despre de yoga și stare de bine, retreaturile ei fiind prezentate în The Times, National Geographic și The Metro, iar magia ei lunară a fost prezentată în Women’s Health, Top Sante și Spirit and Destiny.

Descrisă ca fiind realistă, cu inima plină de iubire, compasiune și inspirație, Kirsty este cunoscută pentru că aduce practici mistice străvechi și înțelepciune în viața modernă într-un mod din care oricine își poate lua câte ceva. Află mai multe pe kirstygallagher.com.

Kirsty Gallagher este autoarea cărții Magia lunii în viața ta. Cum te influențează fazele Lunii, publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Magia Lunii în viața ta. Cum te influențează fazele Lunii - Kirsty Gallagher

(0)
16,50 LEI 33,00 LEI

Simți în unele zile emoții inexplicabile? Te simți mai obosit, aproape epuizat sau dornic să te izolezi de lume în anumite zile? Cartea Magia Lunii în viața ta îți oferă răspunsurile pe care le cauți!Lucrul cu fazele Lunii, aflate în continuă schimbare, te ajută să te înțelegi ca niciodată, să-ți regândești totul în viață, să stabilești când trebui..

-50%
Vezi

Pachet Astrologie

(0)
55,00 LEI 110,00 LEI

Magia Lunii în viața taSimți în unele zile emoții inexplicabile? Te simți mai obosit, aproape epuizat sau dornic să te izolezi de lume în anumite zile? Cartea Magia Lunii în viața ta îți oferă răspunsurile pe care le cauți!Lucrul cu fazele Lunii, aflate în continuă schimbare, te ajută să te înțelegi ca niciodată, să-ți regândești totul în viață, să..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)